MEST LÄST

PERFECT COMBO

fav

nike

IMG_1168

Top – Here  Skirt – Gina tricot  Shoes – Adidas  Sunglasses – Here  Bag – Bershka 

IMG_1102

Sitting at the hotel pool and working on my computer. How good does not that sound haha ;) Today is cloudy which is quite nice and we have managed to shoot 3 new looks. Here is the first one. Very sporty and definitely my taste. And we shouldn’t talk about these shoes I’m wearing them  all the time haha. Time to buy new ones but I can’t decide if I should but them in white or red? What do you think? Love, S

Sitter vid hotellpoolen och försöker jobba samtidigt. Hur bra låter inte det haha ;) Idag är det molnigt vilket är ganska skönt och vi har lyckats fota 3 nya looks. Här är den första. Väldigt sportigt och helt i min smak. Och dessa skorna ska vi inte prata om, bär dem typ hela tiden haha. Dags att köpa nya men funderar på färg. Hmm, vita eller röda? Vad tycker ni? Love, S 

7 kommentarer

  1. Som alltid så lyckas du!
    Jag visade min sambos lillasyster din blogg, hon är nyss fyllda 14 och vågade inte riktigt ha på sig sportiga kläder så jag visade din blogg och sa att hon kunde kopiera hur du satt ihop dina outfits. Hon var rädd att killen hon gillar inte skulle tycka om hennes sportiga look så jag visade henne din pojkvän och sa att sportiga tjejer får de snyggaste pojkarna haha, dagen efter hade hon på sig sin sporttröja ;D

Skriv en kommentar

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>