MEST LÄST

SUNDAY 17 APRIL

Tuvamalmo-09042016-3060_Fotor_CollageLittle bit of live lately. For more, follow me on Instagram at @tuvamalmo.

Jag vill be lite om ursäkt för förra inlägget. Nu i efterhand förstår jag att det lät lite som att jag var på väg tillbaka, men det är jag tyvärr inte. Snarare så känns det tvärt om. Den här delen av livet börjar hamna längre och längre bort. Har länge funderat på vem jag skulle vara utan bloggen och mina största intressen skulle förändras i och med att jag inte delar med mig av dem. Min största rädsla var att jag skulle tappa mig själv, sluta fota och inte bry mig ett dugg om vad jag klär på mig. Men så blev det inte riktigt, och jag kan på ett sätt nu vara väldigt stolt över att jag vågade gå vidare här i livet. Continue reading »

SATURDAY 19 MARCH

Tuvamalmo-14032015-5604Tuvamalmo-14032015-5606 Tuvamalmo-14032015-5608Sven is growing too fast, life is passing by too quick, spring is just around the corner and I’m doing my last day as a 23 year old. What else? My best friend is moving to Stockholm next week and I could not be more happy. This year will be a good one. I can feel it.

Och så kom lusten att få skriva lite och jag är inte den som håller tillbaka. Men vi kan väl ta det från början, eller ja, från det vi hördes sist. Sounds good? Först vill jag bara säga hej på er, jag har saknat varenda en av er! Continue reading »

I KEEP MY EYES CLOSED

Tuvamalmo-11022015-5460_Fotor_CollageHey everyone! I’m home sick today and just got some feeling to write to you. And also, show off some pictures of my love. Don’t know how many pictures I’ve taken of him the last couple of days. Way too many at least. But what can you do when such a cutie is jumping around all day?

Läget just nu? Jag ligger hemma sjuk idag och fick feeling att uppdatera er om livet. Förutom rejält halsont (tur att glass fortfarande går ner) och energilös utan dess like, så är livet väldigt bra. Sven har varit här hos oss i en vecka nu och varje natt har vi sovit kind mot kind. Hans spinnande håller mig vaken till och från, men det är bara mysigt. Och han växer så det knakar, snälla varför kan de inte vara kattunge liiiite längre?

Förutom Sven så är det lite annat som hänt senaste tiden. Löpningen till exempel. Inte bra. Jag kände strax innan jul att min vänstra ljumske började bråka och drog därför ner på springandet till 1 gång i veckan. Det hjälpte inte. Gått två besök hos sjukgymnast och fått rehabövningar (vilket jag dock är sämst på att göra). Så sedan julafton har jag sprungit 6 gånger. Det värsta? Jag saknar det inte ens. Istället har jag snöat in mig på styrketräningen och kör upplägget 5×5 tungt. Det här med morgonträning har blivit lite av ett beroende och kliver med glädje upp för att ha tränat klart för dagen innan klockan slår 8.00. Så jag får min dos av träningsglädje av skivstången numera, löpningen får vänta lite till.

Annars? Mamma och pappa har köpt sommarhus. Jag äter boveterisotto eller gröt till middag. Får besök av Tilde i helgen och vi ska gå på Berns asiatiska brunch. Och jag har inte tvättat håret sedan i söndags. Dags att hoppa in i duschen, fixa lunch och äta lite med ipren.

Trevlig helg raringar!

Tuvamalmo-11022015-5453

LIFE WILL NEVER BE THE SAME AGAIN

Tuvamalmo-06022015-5389Tuvamalmo-06022015-5410Tuvamalmo-06022015-5398Every one, say hello to Sven. This friday was the best day in life. And he is the reason. I’m having the best weekend just sleeping, playing and cuddling all the time. Guess who will have a real struggle tomorrow morning when work is calling? Me. Me. Me…

Allihopa, säg hej till Sven. I fredags blev jag med kattunge och har sedan dess gått lite på moln. Jag kan inte riktigt förstå att man kan känna så mycket för ett sådant litet liv. Vi sover redan sida vid sida, går på toa tillsammans och busar varenda vaken minut. Helt plötsligt har livet förändrats för alltid.

Jag ville bara titta in och säga hej till alla er som skrivit, kommenterat och mailat mig senaste veckorna. Ni gör mig så rörd varje gång. Jag saknar er med ska ni veta. Men jag är inte redo än. Inte redo att ta ett beslut. Så länge, häng med på snapchat och instagram (@Tuvamalmo) så får ni iallafall se lite av min vardag. Och mycket kattbilder, såklart.

Bamsekram till varenda en av er!

TAKE CARE WHILE I TAKE CARE

Tuvamalmo-02012015-5342Tuvamalmo-02012015-5355 Tuvamalmo-02012015-5345I’ve thought about it for a couple of months now, but never really believed I would dare to actually do it. But now I’m brave and strong enough to put my self first and therefore take a break from this little blog-world. After nine years I feel pretty full of always put my self out there, sharing and being a public person. I need some time for myself and hopefully I’ll find my way back to happy blogging again. Thanks for all the unconditionall love and promise to take care until next time we see each other. 

Tanken har slagt mig många gånger det senaste året. Men den har skrämt mig lika mycket varje gång. Fram tills nu. Under hösten har mycket i livet hänt. Då menar jag inte drastiska händelser utan snarare en känsla i mig och livet i stort. Familjen har aldrig varit så viktig, dagarna har aldrig varit så lärorika och stora mål har aldrig varit så nära att uppnås. Och där emellan har lusten till allt det offentliga kommit i kläm.

I lite mer än nio år har jag skrivit om mina dagar. 8 229 inlägg totalt. Och det är jag för tillfället väldigt nöjd med. Är så pass mätt på hela denna del av mig själv att jag nu tagit det stora beslutet att ge mig själv tjänstledigt närmsta månaden. Vad som händer sedan får vi helt enkelt se. Jag vill ge mig själv friheten att få känna efter på riktigt innan jag lovar något. Såklart kommer det finnas en stor tomhet och saknad efter er, men ångesten och det dåliga samvetet jag upplevt den senaste tiden går inte att förhandla om – den måste bort.

Tills vi hörs igen – ni alla är helt underbara och världens största kram till er som år efter år hängt med i min lilla bubbla. Puss och kram, vi hörs på stan!