MEST LÄST

Dagens Momspo

vanja wikström hängselbyxorJag veeeeeeet att ni är superdupernyfikna på hur mitt hår blev, men jag suger lite på den karamellen. Snart kommer det ett inlägg med mitt nya hår. Tills dess tänkte jag putta upp en Momspo i mina nya favorithängselbrallor! Har fått crazy bananas mycket frågor om dem, så tänkte att en Momspo där ni får ta en closer look kanske vore uppskattat. Nu kör vi!

 

vanja wikström hängselbyxor

vanja wikström hängselbyxor

vanja wikström hängselbyxorDe är från Dr Denim, modellen heter Vilde (hittas här) och de är SÅ sköna! Lite vidare i benen, verkligen det perfekta avslappnade plagget fast man får känna sig lite snajdig samtidigt. Bra kombo alltså.

 

vanja wikström hängselbyxorArmband från Dyrberg/Kern och Pilgrim

 

vanja wikström keps hårNiklas tycker att jag är extra fin i uppsatt hår, så ska försöka ha det lite oftare.

 

vanja wikström hängselbyxor

kavat vallvik

vanja wikström hängselbyxor

vanja wikström hängselbyxorHängselbrallor / Dr Denim
Pjucks / Kavat
Spetstopp / Vintage Stories by KappAhl
Kepa / Hattbaren

 

 

Mamma – du får mig att våga!

josefin och vanjaHann inte lägga upp poddisen i går, så vi kör nu istället! Det här avsnittet dedikerar vi till våra mammor, med anledning av söndagens Mors Dag. Vi pratar om hur våra mammor format oss, hur jag upplever att faktiskt VARA mamma (fortfarande svårt att haja faktiskt) och vad man gör om man inte haft turen att ha en mamma som stöttar en.

 


Ni får också veta varför jag slickade min diskbänk tisdags (yes, I did it), varför alla ville klappa Jossan i fredags och vad för FANTASTISKT ROLIG grej vi ska hitta på med de här två filurerna inom kort!

Vi hittas i alla poddappar, på vår gemensamma inspirationstagram och på vår facebooksida såklart! Och fortsätt dela med er av era poddismoments på #JosefinOchVanja, vi blir glada som nysläppta kossor (eeehhh, men de ÄR ju faktiskt rackarns glada!) för varje bild!

Nu blir det lila hår!

pastel hair lavender blue hair metallic hairJust nu är jag hos Maggie, min frisör – och ska göra nåt skoj med håret. Har ju länge varit sugen på att gå mer åt det lila/blåa hållet på färgfronten, så nu testar vi! Tar med ovan inspobilder, så får vi se var vi hamnar.

Tänker att det känns svårare att passa i blått/lila hår än rosa/persika, så det är ingen given hit. Men jag tänker också att det är ju bara hår – det växer ut igen. Och skulle jag få panik får jag väl färga om det. Är hursomhelst sugen på förändring, så nu kör vi!

Dagens Momspo

vanja wikströmNu är jag förkyld för 87384523:e gången, hostar som en tok och känner mig allmänt miserabel. Men såhär snajdig var jag i går!

 

vanja wikströmNi som lyssnat på poddavsnittet om vårstil vet ju att jag sa att jag ”aaaaaaldrig” skulle hoppa på volangtrenden, särskilt inte ”en sån där som börjar på axeln och letar sig ner mot höften”. Nehepp. Well, det är väl en rackarns tur att man kan ändra sig, annars hade jag ju aldrig fått svassa runt i den här nya succéblusen!

 

vanja wikström

vanja wikström

vanja wikström

vanja wikströmFladderbyxor / Indiska
Sandaler / ATP Atelier
Volangblus / H&M
Kepa / Hattbaren
Solisar / Åhléns
Fotograf / Lovely Glammis-Malin
Stressnivå / Ganska hög, en minut efter att den här bilden knäpptes var jag på Iggys föris som hade vernissage – det ville man ju INTE missa!

 

vanja wikström 3

vanja wikström ear partyEar Party / Zara

 

vanja wikströmTadaa! Ska bränna in den här bilden på min näthinna och lära mig en gång för alla att man ska aaaaldrig säga aldrig! Heja volangblusar!

 

Sommaräventyr & Solskyddsskola

                                                                                                     I samarbete med ACO Sverige


Att man inte ska smörja in barn under ett år med solkräm har väl alla vi päron hört någon gång. Varför det undrar man ju då – är det farligt med solkräm på någe vis? Och nej – det är det inte, i själva verket är det här en myt som uppstått på samma sätt som viskningsleken funkar.

I klippet ovan bjussar vi på solskyddskola för barn och passar även på att avliva myter som den ovan. Spana in för att se hur just den här myten uppstod, ta del av våra bästa tips på hur du skyddar ditt barn i solen i sommar (vi har ju lärt oss av experterna i ACO-labbet!) och häng med på en LJUVLIG utflykt där jag, Niklas och Iggy utforskar vattnet, stranden och klipporna där farmor Barbro bor.

Här hittas ACO´s solskyddssortiment!