Reminder!

This is my new and only address> VICTORIATORNEGREN.SE

NY BLOGG/ NEW BLOG!

Så, nu var allt klart! Ni hittar mig numera på Victoriatornegren.se! Ska försöka fixa så att ni inte behöver byta bloglovin. Men det kan dröja till imorgon!
Translate/ Now it’s done. From now you find me at Victoriatornegren.se!

Mina nya traktordäck

Mycket skor nu! Men fick hem dessa från Fashionpash. Hade nästan glömt bort beställningen, då det tog lite mer än en månad för grejerna att komma! Men jag tycker om dem. Lagom balla sådär.

Dagens klädsel

Skor – Melba, Jacka – Romwe, Tröja – Only, Väska – Romwe, Svans – Romwe

Igår blev det middagsmys på Sushibar och strax ska jag en sväng på stan med Lorina. Förhoppningsvis sker flytten av bloggen idag eller imorgon. Tog lite längre tid än vad det var tänkt! Bilderna var tvungna att flyttas över manuellt = hur många bilder som helst. Men nu börjar allt bli klart! Pussilipuss

Illustrationer

Illustratörer: Sophie Thomsen, Sarah Hermansson, Miia Varheensalo, Emma Kisstina och Emma Wärnström

Efterfrågade ju lite magiska fingrar till min nya design. Visste att jag hade världens bästa läsare, men inte att så här många av er var helt sjukt duktiga på att måla. Har suttit och gapat till varje mail med illustrationer i princip. Nu har jag beslutsångest kring vilken bild jag ska välja. Dessa är mina absoluta favoriter. Kommer nog sluta med att jag använder alla i olika perioder men.. Någon ska man ju börja med, åh.

Pax – Sam Edelman

Kolla, jag har hittat typ världens grymmaste skor. Först tänkte jag köpa Lita Spike, dom kändes tyvärr lite läskiga vid en närmare anblick. Men dessa är ju inget annat än grymma! Kommer från Sam Edelman och modellen heter ”Pax”. Ska hänga framför Henry Koles webbshop och klicka hem ett par direkt när dom kommer in.

Translate/ Look! I found like the coolest shoe ever. First I was thinking of buying Lita Spike, but now I think they look a little bit scary. But these ones are nothing but cool. They are from Sam Edelman an the model is ”Pax”. I’m going to live with my computer and get them as soon as they are aviable at Henry Kole. Wish my luck!

Dagens klädsel

Skor – Monki, Kavaj – H&M, Blus – H&M, Byxor – Dr.Denim, Väska – Fashionpash, Scarf – H&M

Såhär ser jag ut idag. Ska åka in en sväng till stan nu, lukta på lite parfymer och prova lite smink inför helgens shopping. Lär bli fullt ös så lika bra att kika upp lite! Sedan ska jag hem och jobba lite, samt svara på mail jag fått under helgen. Alexandra åkte i morse så nu är det tillbaks till vanliga ”rutiner”. Puss!

Helgen

Två bilder från helgen med finaste tjejerna! Nu är det en ny vecka med ett skojigt schema. En liten weekend i Stockholm med min två bästa. Ska bocka av jobbmöte, Bubblerooms glöggfest, shopping i Gallerian och lite andra festligheter. Som jag längtar!

Världens finaste amband

Är som ni kanske märkt helt förälskad i Dogeared’s budskapssmycken. Har två halsband, och kunde inte motstå detta armband. Även detta står för Kharma (har samma i halsbandsform) och det är både simpelt och vackert. Från Kyss Johanna!

Dagens klädsel

Skor – Vivistyle, Päls – One Teaspoon (Bubbleroom), Väska – Romwe

Hej fina! Hade en världsskojig kväll med tjejerna igår på stjärnan. Ikväll blir vi ännu fler tjejer, och blir säkert minst lika roligt. Nu ska jag och syster åka ner till stan och få i oss någonting att äta. Blir kanske lite glest med bloggningen nu när hon är här. Men försöker! Puss och kram.