ÄR DU MODETTES Nästa STORA PROFIL?

Next in Fashion är tävlingen där vinnaren får chansen att representera Modette under modeveckorna i London, Milano och Paris, hösten 2013. Bevakningen sker på plats tillsammans med moderedaktionen. I potten ligger även en ersättning på 15 000kr, resa och logi under dessa tre veckor samt ett exklusivt bloggkontrakt på modette.se

  • ecco
  • ecco
  • ecco
  • ecco
  • ecco
  • ecco
  • ecco
  • ecco
  • ecco
  • ecco
#ecco50år

Senast bloggat från Next in Fashion

Next in Fashion Jury

Sveriges vassaste modejury

Som ett komplement till de bloggare som driver mest besökare till sina bloggar kommer Next in Fashions enväldiga jury välja fem bloggare som de anser har vad som krävs för att lyckas inom modebranschen. Juryns beslut går inte att överklaga.

Angelica blick

Modettes egna fashionista och modebloggare.

Med över 100 000 unika läsare i veckan korades Angelica förra året till ”Best Fashionblog of the year” vilket bara är en av många utmärkelser. Hon har även designat en kollektion för NLY TREND.

NAIM JOSEFI

2012-års vinnare av Project Runway Sverige.

Han brinner för att utrycka sin själ och passion genom mode och hyllas för sin mycket innovativa design. Naim har designat världens första 3D-skor till sin kollektion Melonia vilket gav en nominering till årets design av Londons Designmuseum.

CRAIG AREND

Driver bloggen AltamiraNYC, eller Models Off Duty.

Craig bor i New York och dokumenterar genom sin blogg modeller, redaktörer och andra modeprofiler runt om i världen. Han skriver och plåtar för New York Magazine från bland annat Paris, London Tokyo, New York och Milano.

KARIN SÖDERLIND

Karin är en av grundarna till klädvarumärket Dagmar. Sedan starten 2005 har Dagmars sofistikerade och inkonventionella stil blivit uppmärksammad av både modesfär och media i Europa, USA och Asien. Karin Söderlind har tidigare arbetat med inköp och produktutveckling på Hennes & Mauritz och som varumärkes- och PR-konsult.

Så här går tävlingen till

intro

1. Registrera dig

Genom att registrera dig på Next in Fashion antar du utmaningen som kan ge dig drömuppdraget att representera Modette under modeveckorna i London, Paris och Milano.

intro

2. Börja blogga

Varannan vecka startar en ny tävling där en vinnare koras i slutet av varje vecka. För att gå till final och ha chansen att vinna måste du delta i samtliga moment.

intro

3. Final

De fem bloggarna som har fått haft flest besökare går direkt till final. Ytterligare fem bloggare som uppvisar viktiga kvaliteter som modejournalist väljs ut av juryn.

Under finalveckorna skapas nya moment där de 10 finalisterna aktiveras genom ytterligare utmaningar.

intro

4. Drömuppdraget

En vinnare åker tillsammans med Modettredaktionen till de stora modeveckorna i Paris, London och Milano.

Utöver resor och boende får vinnaren 15 000 kr samt ett exklusivt bloggkontrakt på Modette.se.

intro

VILL DU JOBBA PÅ FW i EUROPA?

Visa vad du går för och delta i Next in Fashion.