Hejdå – Detta var inget för mig

Blogga mode är ingenting för mig, i alla fall inte i nuläget. Därför flyttar jag nu tillbaka till min gamla blogg, där kommer jag blogga om mycket mer än bara mode. Hoppas vi ses där istället

Adressen är: http://sofialidman.blogg.se
(Eller så kan ni klicka på bilden)

This entry was posted in Allmänt by .

Flowerbomb

SONY DSC

SONY DSC

This entry was posted in Allmänt, Kläder, Nyköpt by .

Senast bloggat från Next in Fashion

De senaste tillskotten till garderoben

Jag vet att jag sa att jag inte skulle köpa några kläder före sommaren, vi ser ju alla hur det gick. Detta har fått flytta in den senaste veckan, men nu blir det dock ingen mer shopping. på ett bra tag, tror jag? (Ytterligare ett plagg kommer upp imorgon!)

SONY DSC

SONY DSC

 

This entry was posted in Allmänt, Kläder, Nyköpt by .

Little mix DNA

På CDON gick det att beställa Little Mix debut skiva med autografer på, efter att ha funderat på det ett tag tog jag och beställde den. Känns jätte konstigt att faktiskt ha en riktig CD-skiva, en man faktiskt kan hålla i. Att den var signerad var ju bara ett jätteplus!

SONY DSC

SONY DSC

This entry was posted in Allmänt, Nyköpt by .

Back to the 60′s

På fotografisk bild 1 ska vi ta tre olika porträtt foton, ett cv, ett tidsbundet och ett kreativt! Igår fort därför jag till Sandra och fotade med henne och Malin. Mitt kreativa hann jag fixa men resten vill jag nog göra i en studio.
Här är i alla fall Sandras tidsbundna porträtt där jag fick agera modell haha!
(Har haft problem med att ladda upp bilderna ett tag nu, både igår och i förrgår blev jag så arg att jag gav upp! – Men nu verkar det fungera igen?)

.2.4

TIPS – Billig peeling från skafferiet

Nu är snart sommaren här vilket kommer leda till att mina läppar inte kommer frasa sönder som de gör under vinterhalvåret. Men tills dess fortsätter de att torka och spricka upp. Ibland händer det att jag slänger ihop honung och socker och peelar dem lite för att sedan slänga på Idominsalva.
Har du också torra läppar är detta något jag kan rekommendera! Lite honung, lite socker, blanda, peela och klart! Billigt och finns hemma i de flestas skafferier.

SONY DSC

This entry was posted in Allmänt, Tips by .

Let’s be a colorbomb darling

Sommaren kan gärna få komma nu tillsammans med ledigheten och värmen. I sommar tänker jag lära mig använda klänning och kjol, något som jag allt för sällan använder. Den här klänningen hittade jag på Carlings och den kommer användas flitigt i sommar. Ska bara se till att få lite färg på mina bleka genomskinliga ben. Mest troligt kommer den fuskas fram eftersom jag varken har tålamodet eller pigmenten nog att få färg (dessutom är jag rädd för allt tjat om hudcancer så solskydd varje dag är ett faktum!).

Hatt – HM, Glasögon – Glitter, Jacka – HM, Klänning – Carlings, Skor – Primark

4

2

3

1

This entry was posted in Allmänt, Kläder, Outfit, Tävling by .

Medaljonger på byxorna

Detta är nog mina favorit byxor, de har tappat sin passform för längesedan men jag älskar medaljongmönstret. Jag hittade dem av en slump inne på Primark när jag var i London. Det är en affär som verkligen ALLA MÅSTE BESÖKA om man reser till London. Super billigt och super snyggt!

lalalala

This entry was posted in Allmänt, Kläder, Outfit, Tips by .

Fotar till skoltidningen

Vi har precis varit nere i fotostudion där jag tar lite bilder på Agnes till hennes krönika.

lalala

ullaaaa

This entry was posted in Allmänt by .

RÖTT

Hade rätt nyligen en redovisning i fotografisk bild 1 (eller heter det ”a”? – har inte så stor koll på vilka kurser jag går haha!). I alla fall tänkte jag visa tre av fem bilder, de ja är mest nöjd med. Temat jag valde var ”RÖTT”.

Rötthår01

SONY DSC

Röda läppar201

This entry was posted in Allmänt, Smått&gott by .