Han är snyggaste hunken just nu

Rafael Nadals nya rosa ränder i regnet är en fröjd att se.


Tennisettan Rafael Nadal går åter som en storm raka vägen genom Franska Öppna. Nadal som är en av idrottens högst avlönade har av kontraktsskäl tidigare tvingats spela i fula ärmlösa tröjor när han gått ut på gruset. Kanske för att flasha sina muskulösa överarmar som förmodligen är sportens högst värderade.

Men något hade hänt i andra rundan. Klädd i en rosa pikétröja och med håret lätt instruket i ett gult pannband, som matchade det gula svettbandet och racketet, såg han mer rätt ut än någonsin tidigare i sin karriär. Parispubliken suckade djupt när Nadal förberedde sig för serv och lät den gula bollens bana stryka längs sina spända biceps.

Snyggt var det också när han slog ut ryssen Teimuraz Gabashvili utan större svårigheter med siffrorna 6–1, 6–4, 6–2.

Nadals prestation skuggades dock helt av Barcelonas vinst i Champions League i onsdags. Något som Real Madrid-fantasten Nadal bara inte kunde förbise. På sin officiella hemsida skriver Nadal: "Vilket fantastiskt lag. Det närmsta man kommer perfektion."

Samma gäller Nadals nya look. Tvåtusentalets tennis.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

1 timme sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

1 timme sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

1 timme sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

2 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.