1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Exklusivt: Kissie timmarna innan operationen

Nyheter24:s Quetzala Blanco tar Kissie på pulsen inför operationsdagen.


Har du börjat ångra dig?

– Nej, det gjorde jag förut. Men nu är jag rätt säker och det är bara några timmar kvar nu, säger Kissie till Nyheter24.se på onsdagen, dagen innan den stora operationen.

Kommer du att kunna sova något?

– Jag får se, jag tror inte det...

Vad händer om det blir fel?

– Jag har en försäkring så de kommer rätta till det. Jag kommer nog bara bli sur om jag måste göra fler narkoser och så.

Du har ju bloggat om att du träffat bland annat Marie Plosjö. Har du fått några råd?

– Ja jag har fått flera bra råd och tips så att jag kan undvika att få ärr, tips om bröststorlekar och hur man inte får allvarliga ryggproblem.

Vad säger dina föräldrar?

– De säger inte så mycket, det är som en vanlig operation och jag har sparat ihop till den själv. Min pappa säger att jag ska fylla på ordentligt så jag slipper göra om det.

När vi intervjuade flera amerikanska plastikkirurger förra året så sade de att silikonbröstlooken är ”rolig för stunden, men omodern om något år”. Tankar?

– Man kommer alltid att vilja förbättra sitt utseende, trender ändras hela tiden. Däremot kommer det alltid att vara åtråvärt med det man inte kan få och stora bröst som sitter rakt upp är just en sådan sak.

Vilken kändis har de snyggaste silikonbrösten?

Victoria Beckham men inte så separerade. De är lagom stora. Pamela Andersons däremot är alldeles för stora. Natacha Peyre hade väldigt fin form på sina, men en storlek mindre skulle vara ännu snyggare.

Hur kommer du att fira?

– Jag får väl köpa någon snygg behå.

Vad säger din pojkvän om det hela?

– Min pojkvän sade att han ville ha mig naturlig men sen sa jag att jag skulle skaffa de största som fanns, haha. Nu tror jag att han har berättat de för sina killkompisar och de är väl jätteavundsjuka.

Och dina vänner?

Mina tjejkompisar är jättestöttande och är bara oroliga att jag gör för stora så att jag inte får ryggproblem sen. Och mina bögkompisar är överlyckliga för att de får klämma på dem, haha!

Följ Kissies operation exklusivt på Nyheter24.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".