Vinn ny lyxfrisyr!

Torrt och fnasigt. Trist utväxt och slitna toppar. Mössfrisyr eller sönderstylade testar. Eller bara...ingen frisyr alls? Bra!


Då kan nämligen just DU vara med och tävla om en lyxklippning hos Corinne Henriksson på salongen Corinne & Friends i Stockholm.

Så här tävlar du: Det enda du behöver göra är att mejla in en BILD på dig själv och din nuvarande frisyr samt MOTIVERA varför just du är i akut behov av en uppfräschning. Vad väntar du på? Fyll i formuläret nedan och var med och tävla.

Den 15 april drar Nyheter24 två lyckliga vinnare – en kille och en tjej. Fina priser utlovas för andra- och tredjepristagaren också. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Observera att både färgning och klippning ingår hos Corinne, så det här är verkligen en chans du INTE vill missa!

Dessutom har vi luskat reda på årets hårtrender, låt dig inspireras – läs artiklarna här, här och här.

Lycka till önskar Nyheter24.

OBS! Tävlingen är avslutad. OBS!

Namn:
Epost:
Telefon:
Bild:
Motivering:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.