På Instagram visar paret sina känslor öppet
1 av 3
På Instagram visar paret sina känslor öppet
Carl Appelskog firade midsommar med den gemensamma vännen Samir Badran.
2 av 3
Carl Appelskog firade midsommar med den gemensamma vännen Samir Badran.
Tidigare dejtade Paow Paradise Hotel-kollegan Jesper "Jeppe" Johansson.
3 av 3
Tidigare dejtade Paow Paradise Hotel-kollegan Jesper "Jeppe" Johansson.

Paow om nya kärleken: Jag tänkte "jävlar vad snygg han är"

För cirka sju månader sedan bröt Paulina "Paow" Danielsson och Paradise Hotel-kollegan Jesper "Jeppe" Johansson upp. Nu spekuleras det i att Paow hittat en ny kärlek.


"Jag älskar tuttar och mina har alltid var jäkligt snygga"

Läs om varför bloggerskan nyligen valde att operera sina bröst. 

Det ryktas om att Paulina "Paow" Danielsson, 20, har hittat kärleken igen. Killen hon setts kyssa på olika instagrambilder heter Carl Appelskog, 21. Han arbetar som bartender i hemstaden Linköping och är vän med Samir Badran, 24. Och det var igenom den gemensamma vännen som paret träffades. Samir var även den som avslöjade romansen på sin blogg. 

– På väg hem från festen ser jag att min polare sitter och skickar snapchats med Paow, och tydligen har dom flirtat med varann sen min födelsedag, säger Samir i bloggen.

"Jävlar vad snygg han är"

Paret är än så länge ganska hemlighetsfulla med sin romans men under de senaste veckorna har både Carl Appelskog och Paow postat bilder på varandra på sina Instagramkonto. 

– Jag har alltid vetat vem Carl är, men när vi träffades på den där festen så tänkte jag: Jävlar vad snygg han är! Berättar Paow för tidningen Hänt Extra.

Grattis till Paow!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

1 timme sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

1 timme sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.