Lyssna!
Lyssna!

En vän med en pod: Ken Ring ljuger

Förra veckan dog Dee Dee Ramone, den sista Ramones-medlemmen som var i livet.


Mer om Marcus och Ben

Namn: Marcus Berggren
Gör: Filar på genombrottsromanen.
Specialkunskap: Rockmyter, svensk hiphop.

Namn: Ben Hansen
Gör: Skriver, fotograferar och jobbar på ett hemligt musikprojekt.
Specialkunskap: Brus, rundgång och pop.

Vad tycker du? Hör av dig till envanmedenpod@gmail.com

 

I veckans avsnitt avhandlas rocklegenderna Ramones: dettaotursförföljda band som har haft stor påverkan på hur rockmusik låter men litenkommersiell framgång. En Vän Med En Pod snackar om bråken i bandet, få reda påvarför sångaren och gitarristen inte pratade med varandra på 18 (!) år.

Dessutom: är det sant att Dee Dee Ramone prostituerade sig för att ha råd meddroger? Ken Ring har haft en strulig vecka när han blivit tagen avpolisen för drogtest, fått en spelning inställd, skrivet ett öppet brev tillsina fans där han hävdar att han var nykter, fått tillbaka drogtestet sombevisat motsatsen, gått ut och sagt att han inte skrivit det öppna brevet utanatt någon har stulit hans telefon och skrivit det. Ja ni hör ju själva vilkensoppa. Vad är sant och inte i den hör röran? Vem ljuger och vem talar sanning?

En Vän Med En Pod leder er till svaren. Dessutom: Blir det någon ny skiva från Stone Roses? Hur coolfrisyr får man ha utan att vara rockstjärna? Hur gick det till när en danskmålare var nära på att stryka med när han skulle få igång En Vän Med En Podsbil? Och självklart massa bra musiktips! 

Så gå med i klubben och lyssna på Sveriges bästa podcast ommusik. Hör av er till envanmedenpod@gmail.com

Lyssna här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!