Ge oss säsong fem.
Ge oss säsong fem.

6 anledningar till varför vi saknat The Walking Dead

Som vi har väntat, men i höst är det dags igen. Nyheter24 listar 6 anledningar till varför vi saknat The Walking Dead.


När sätter det igång?

Den femte säsongen av ”The Walking Dead” börjar den 2 november.

1. Efter regn kommer mera regn

Efter att ha tvingats uppleva en zombieapokalyps, sett sin familj fått lemmarna avslitna samt flytt i panik kan man ju hoppas på att det snart väntar en liten belöning för gruppen överlevare. Kommer det att ske i säsong fem? Nej.

En sak vi säkert vet med kommande säsong är att vi kommer att få gotta ned oss i allt fortsatt kaos som väntar Rick och gänget.

2. Det är höst

Serier som "OC" och "Entourage" är ljusa, lyckliga sommarserier. Men är det någon årstid som passar för The Walking Dead är det självfallet hösten. Vad kan vara bättre än att ligga inne en regnig och ruskig söndag i oktober, tända ljus, beställa pizza och sträcka The Walking Dead tillsammans med någon som är lika lättskrämd som dig?

Svar: Ingenting.

3. Daryl Dixon

Vem har inte saknat Daryl? Daryl är den där typiska ensamvargen som helt enkelt inte går att ogilla. Han är en överlevare av rang, litar inte på någon och är alltid som snyggast då han är nerdränkt i blod och lera. Då Ricks unge saknar namn döper han knodden till "lil asskicker" och hans uppsyn påminner alltid om någon som just trillat ur sängen.

Det enda vi Darylfans fruktar inför kommande säsong är att hans perfektion sträcker sig till den gräns där han väljer att offra sitt liv för någon av de andra överlevarna.

4. Rick har alltid mer ångest än du

Lider du av en lätt dos höstångest? Det blir lite mörkare, du blir lite gnälligare, chefen skriker, stressbollen går sönder, din sambo vill flytta isär och ditt sketna andrahandskontrakt börjar att lida mot sitt slut? Lugn bara lugn, det finns nämligen en kille som alltid har mer ångest än du – huvudkaraktären Rick Grimes.

Rick är killen som fixar allt men som trots det tvingas ta mest skit. Efter att ha följt Rick i några minuter inser man ganska snabbt att ens egna liv inte är så pjåkigt.

5. Maggie och Glenns kärlekshistoria

Det enda paret i fiktionens värld man faktiskt gillar. Så fort någon av dessa två råkar i fara drabbas man ju på riktigt av hjärtstillestånd. Men vad händer i säsong fem? Överlever de? Kommer någon av dem att dö eller kommer deras kärlek att kunna leva vidare?

Vi får hoppas att ingen av dem tar några onödiga risker under säsong fem.



6. "Det löser sig... säkert"

Finns det egentligen någon lösning på det här problemet? Kan man på något magiskt sätt utrota alla zombies eller finns det ett botemedel? Hur kan denna katastrof på något sätt sluta bra?

Se trailern till säsong fem här.


/
HBO
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.