Vill du se filmerna före alla andra?
1 av 2
Vill du se filmerna före alla andra?
2 av 2

Drömmer du om att bli filmrecensent?

Älskar du film och har mycket åsikter? Filmtipset söker nu fler personer som vill recensera film för vår räkning.


Är du intresserad?

Skicka ett meddelande till kontakt@filmtipset.se och berätta lite kort om dig själv och glöm inte att skicka med en filmrecension som du har skrivit!

Det här är ett uppdrag för dig som älskar film. Du får gå på exklusiva pressvisningar och se aktuella filmer innan de har premiär. Dina recensioner kommer att synas på Filmtipset och Nyheter 24.

Vad är det som krävs av mig?

De flesta visningarna är i Stockholm, så du måste ha möjlighet att gå på visningar på dagtid i Stockholm. Du ska ha fyllt 18 år.

Uppdraget är ideellt och du går självklart gratis på förhandsvisningen!

Är du intresserad? Skicka ett meddelande till kontakt@filmtipset.se och berätta lite kort om dig själv och glöm inte att skicka med en filmrecension som du har skrivit!

Vill du veta mer om Filmtipset? Besök deras hemsida här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

1 timme sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

1 timme sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

2 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

3 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.