Täljeblad berättar om avsnittet.
1 av 5
Täljeblad berättar om avsnittet.
Festen började ta slut och det skulle bestämmas vem som skulle sova vart.
2 av 5
Festen började ta slut och det skulle bestämmas vem som skulle sova vart.
Saga och Smail valde under kvällens gång att dela säng.
3 av 5
Saga och Smail valde under kvällens gång att dela säng.
Kristian berättar att han var mer besviken på situationen än han var på Saga och Smail. Och att tv3 aldrig väljer att visa när han berättar att hans känslor för Saga ofta varierade.
4 av 5
Kristian berättar att han var mer besviken på situationen än han var på Saga och Smail. Och att tv3 aldrig väljer att visa när han berättar att hans känslor för Saga ofta varierade.
Hur dramat fortsätter får ni se i morgondagens Paradise.
5 av 5
Hur dramat fortsätter får ni se i morgondagens Paradise.

Kristian efter sexsveket: Mina känslor för Saga var extremt varierande

I gårdagens Paradise hände det minst sagt grejer.


"Vi är inne i en ny epok – en tid då även kvinnor är kungar"

 Smail Alihodzic skriver ett kraftfullt inlägg på Facebook om näthatet Paow mötte efter att hon haft sex i teve.

Under måndagens Paradise Hotel gick det minst sagt hett till. Nya deltagare kom in, åsikter och känslor kom ut och och några av paren delade sängar (och kistor).

Två av de som delade säng var Saga Scott och Smail Alihodzic. För de som följt Paradise är det kanske ingen nyhet att deltagaren Kristian Täljeblad fram och tillbaka haft känslor för Saga. Och reaktionen när han såg paret gå in i ett utav sovrummen var långt ifrån positiv. 

"Man inte kan hålla på att styra över människors liv"

Tittarna får se att Kristian sitter kvar en stund och jämrar sig. Men när Nyheter24 pratar med honom är han noga med att berätta att han mer var besviken på situationen, än han var på Smail och Saga.

– När de gick iväg in på sviten där, så kände jag mig rätt dålig (igen, samma som när hon gick iväg med Chris). Jag klandrade inte henne alls egentligen. För återigen så lever jag med den inställningen att man inte kan hålla på att styra över människors liv. Om hon nu ville ligga med Smail och han ville ligga med henne, vem är jag då att stoppa det?, säger han och fortsätter:

– Jag kommer aldrig stå i vägen om två stycken vill ha varandra. Då gör jag hellre som jag gjorde (stod och svor och fick ett mindre utbrott). Klart jag tar det personligt när hon väljer en annan kille över mig när jag dessutom befinner mig i huset, haha!

Var du inte ett dugg arg på dem?

– Alltså, Smail hade ju frågat mig om han kunde ligga med Saga. Men ad ska jag säga då? "NEJ, SAGA ÄR MIN?". Jag tycker jag visar exakt hur min syn på människor är här, och framförallt på kvinnor! Ni har alla rätt att göra exakt vad fan ni vill!

Hur kändes det dagen efter då?

– Happ, men det här var ju väntat liksom". Typ "haaaaadeeee". Så kände jag. Lite avtrubbad på hela situationen. Min känslomässiga hjärna hade redan snurrat så jävla mycket där inne och med all alkohol och dom 31 dagarna vi varit där, så förmådde jag mig inte att bry mig mer, säger Kristian.

– Man ska också komma ihåg att mina känslor för Saga var extremt varierande. Ibland tyckte jag om henne mycket, ibland hade jag inga alls. Det sa jag i sync flera gånger också men tror aldrig dom tagit med de, avslutar han. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.