Han har jojkat sig in i svenskarnas hjärtan.
1 av 3
Han har jojkat sig in i svenskarnas hjärtan. - Foto: MAJA SUSLIN/TT Bild
2 av 3
- Foto: MAJA SUSLIN/TT Bild
3 av 3
- Foto: MAJA SUSLIN/TT Bild

Hans jojkande fick svenskarna att smälta – nu tävlar han i Melodifestivalen

Jon Henrik Fjällgren kommer att tävla i Melodifestivalen.


Jon Henrik Fjällgren har lyckats jojka sig ända till Melodifestivalen! Det avslöjade SVT under tisdagsförmiddagen. Fjällgren kommer att tävla i deltävling tre, som äger rum i Östersund.

Över fyra miljoner visningar på Youtube 

Jon Henrik Fjällgren blev allmänt känd efter att han deltog i tv-programmet Talang 2014. Klippet där han jojkar framför juryn har gjort succé, med över fyra miljoner visningar på Youtube.


Nu är det dags för musiktävlingen nummer ett – den gamla godingen som får svenskarnas hjärtan att dunk-dunka: Melodifestivalen.

Intervjun i Bingolotto

Nyheter24 har relativt nyligen skrivit om Fjällgren, efter att Bingolotto med programledaren Ingvar Oldsberg i spetsen, anklagats för att vara rasistiskt under en intervju med Fjällgren. Se videon nedan och LÄS MER här: Bingolotto anklagas för rasism under bästa sändningstid 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du titta på Melodifestivalen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.