1 av 8
De unga kvinnorna väljs ut efter kunskap och drivkraft.
2 av 8
De unga kvinnorna väljs ut efter kunskap och drivkraft.
 Stina Åsa Maria Ekblad är gruppens överhuvud.
3 av 8
Stina Åsa Maria Ekblad är gruppens överhuvud.
4 av 8
5 av 8
Vi får se Cecilia Forss i en av rollerna.
6 av 8
Vi får se Cecilia Forss i en av rollerna.
7 av 8
8 av 8

Hämnd, vapen och våldtäktsmän – här är trailern som kan bli serie med hjälp av dig

Hjältinnorna som tar lagen i egna händer.


 – En dag vaknar man och inser att man inte gjort det man en gång kände sig ämnad för. Själv skulle jag förändra världen – men med vårt rättssystem var det en omöjlighet.

Med de orden börjar trailern till "Dom jävlarna ska skjutas". Serien ska handla om en grupp utvalda, unga kvinnor vars uppgift är att på grund av rådande rättssystem – ta lagen i egna händer. De har valt ut efter sin kunskap och drivkraft. 

Gruppens överhuvud är Stina Åsa Maria Ekblad som efter att ha pensionerats som försvarsadvokat startar upp en ny rörelse hon anser vara något mer effektiv.



MEN serien finns inte ännu. Det är produktionsbolaget NAIVE som ligger bakom trailern och hoppas på att med hjälp av bra respons kunna bygga upp en serie runt trailern.

– Vi har gått in med en egen insats från "Naive Fictions" och gjort en trailer som vi hoppas att kunna bygga en serie på. Det blir beroende på vad responsen från publiken blir, säger Cornelia Möller, som är producent och produktionsledare.

Se trailern här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

1 timme sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

3 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.