Fortfarande kär i en douchig tjej eller kille? Lugn det finns sätt att gå vidare.
Fortfarande kär i en douchig tjej eller kille? Lugn det finns sätt att gå vidare.

8 sätt att komma över ett svinigt ex

Nyheter24:s Quetzala Blanco ger dig den ultimata guiden för att komma över ett svinigt ex.


1. Tänk på hens alla dåliga sidor

Visst luktade hens fisar jätteilla och inte alls som violer och sommarhimmel (som dina gör såklart)? Visst var hen egentligen snål, ful på insidan och otrevlig mot alla dina kompisar? Gör en lista över exets alla dåliga sidor – ingen grej är för liten eller fånig. Läs listan tills du kan den utantill. 
 

Bildkälla: http://giphy.com/ 

2. Rebounda

Det finns inget som lagar ett brustet hjärta lika snabbt som tusen rebounds på raken. Skaffa Tinder, bränn alla pengar på krogen och ragga på allt som rör sig. Ett rimligt mål är att vakna i ungefär fyra olika sängar på en vecka. 

 

Bildkälla: http://giphy.com/  

3. Shoppa dig lycklig

Du behöver inte bränna hela lönen men unna dig något riktigt onödigt som du suktat efter länge. 
 

Bildkällahttp://giphy.com/  

4. Ligg med hens bästa kompis

OBS detta kan du bara göra om ditt ex var ett otroget svin eller bara rent allmänt ett svin. Var hen faktiskt ok och snäll men att kärleken bara dog – undvik detta. Annars: ligg med bästa polaren och låt exet veta det. MUHAHAHAH.
 

Bildkälla: http://giphy.com/  

5. Lämna landet 

Ta en sista minuten-resa till destination unknown. Bara det är långt bort från ditt ex. Bronza, shoppa, drick öl och häng typ med 18-åriga skejtare i nån helt annan stad. Självklart låter du dina Instagramföljare och Facebookvänner se hur du lever life och blir insmord med sololja av en hunk/hunkinna på Ibiza, hoppar bungyjump med ett brett leende och fjärilssimmar i en infinity pool. 

Bildkälla: http://giphy.com/   

6. Bli ditt snyggaste jag

Att smälla i sig Ben & Jerrys och lyssna på "I will surive" är såååå the year before last year. Börja istället att träna, investera i en ny garderob, gå på nån brun utan sol-dusch, blek tänderna – ja, låtsats helt enkelt att du ska vara med i "Let's Dance". 

Bildkälla: http://giphy.com/  

7. Garva åt den nya

Om du blev dumpad för en ny eller om det gick lite fööööör kort tid innan exet blev "förlovad med ditten och datten" på Facebook så finns det bara en sak att göra: kolla in exets nya kärlek och skratta åt hens fula kläder/själ/captions. 
 

Bildkälla: http://giphy.com/  

8. Gå vidare

Okej, nu har du vältrat dig i hens sämsta sidor, använt exets nya partner som Dart-tavla och tagit sms-lån för att tröstshoppa upp halva NK. Nu kan du gå vidare.
 

Bildkälla: http://giphy.com/   

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.