1 av 3
Björn satsar numera på Hollywood.
2 av 3
Björn satsar numera på Hollywood.
Här medverkar han i filmen SPY.
3 av 3
Här medverkar han i filmen SPY.

Björn Gustafsson i ny Hollywoodfilm – spelar mot Jude Law

Nu har svensken gått från Parlamentet till Hollywood.


Björn Gustafsson är den svenska komikern och skådespelaren som med sina blonda prinslockar och klockrena skämt fångade svenska folkets hjärtan.

Gustafsson har vi bland annat sett i humorprogrammet Parlamentet men vi känner även igen honom från den mer seriösa serien "Torka aldrig tårar utan handskar". 

Men Björn har nu tagit steget till Hollywood, och i sin senaste film "SPY" spelar han bland annat mot världsstjärnorna Jude Law och Jason Statham.

Se trailern här:

Björn som brat i Parlamentet:

/
/
Spy
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.