En riktig förebild!
En riktig förebild! - Foto: TT bild/Facebook

Blondinbella hyllas för sitt inlägg : "Acne styr inte över livet"

Blondinbella hyllas för att hon lämnar ut sig själv i ett Facebookinlägg: "Gravidacne...eller vanlig acne, min hy ser ut så här ibland".


Storbloggaren Blondinbella, Isabella Löwengrip, har lagt upp ett foto på sin hy där hon visar att hon har acne.

– Gravidacne … Eller bara vanlig acne, min hy ser ut såhär ibland, skriver hon i inlägget. 

Blir ibland påmind om mobbning

Hon skriver ett utlämnande inlägg om hur acnen påverkade henne som ung:

– Acnen kan ibland göra mig påmind över mobbningen i skolan, hur jag inbillade mig att jag aldrig någonsin skulle få bli kysst. Jag tänker också tillbaka på dom dejter jag haft och hur jag sminkade om mig på nytt om vi skulle sova ihop.

Blondinbella berättar att dessa minnen kan göra henne ledsen. Men det hon vill komma fram till är att hon på äldre dagar inte låter de röda prickarna styra hennes liv. 

Bildkälla: Facebook

Acnen styr aldrig 

— Att finna stora kärleken i livet, eller känna sig lycklig, tillfreds med sig själv eller jobba med något man brinner för, det är aldrig acnen som styr över det.

Och hon vill ge ett tips till alla andra som är liknande situation och som känner att de måste bli tillfreds med sin acne:

–  Mitt bästa tips för att bli tillfreds med sin acne är att gå ut osminkad och vara osminkad så mycket man kan bland folk. Du kommer nog bli chockad över en sak och det är att ingen annan bryr sig mer än du själv!

Flera hyllar henne för hon vågar visa den nakna sanningen och kallar henne för en förebild. Nyheter24 har försökt att nå Blondinbella men inte fått något svar.

Här är inlägget:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!