Ja, det kan faktiskt bero på dig...
Ja, det kan faktiskt bero på dig...

10 anledningar till varför du inte har några vänner

Nyheter24:s Gabriella Bark listar de vanligaste anledningarna till varför dina vänner aldrig hör av sig till dig längre.


Märker du också av att telefonen kanske inte direkt går varm? Har det kommit till att det krävs sömnmedel och pistol för att du ska kunna få med dig någon på en fika? Sitter du ofta själv fastän du mass-messat hela telefonboken? Och hur fan gick det till? 

Det kanske är dags att slänga ett öga på dig själv för att se hur saker ligger till, men då får du inte vara rädd för sanningen. 

1. Kanye West

Du är en Kanye West. Du är det intressantaste du vet och Du vill att alla ska vara lika insatta i ditt liv som du är. Börjar någon glida in på sin egen vardag eller specifik händelse som hänt dem hittar du snabbt ett sätt att få tillbaka strålkastarna på dig. I´m not gonna sugarcoat it – sluta genast. 

2. Du är snål.

Ingenting stör mig så mycket som snåla människor. Klarar knappt av att skriva om det. Vankas det taxi pressar du in dig i baksätet, ska man beställa öl på krogen står du bara blinkandes som en apa vid bardisken, ja vilken situation det än är gällande deg agerar din plånbok Joachim Posener. 

Bit ihop och börja lite cashflow. 

3. Du är ett pretto. 

"Obsessed is what the lazy call the dedicated" Ursäkta? Det enda jag hörde var att du är tråkig och använder dig av uppstoppade ordspråk som får mig att vilja åka till en planet där jag kan andas annan luft än vad du gör. 

4. Du har ett starkt behov av att hävda dig. 

Denna drift, för de som har den, är starkare än allt, till och med sexualdriften. Spelar ingen roll huruvida du får ligga eller inte – alla måste veta att du hoppat bungyjump, har ett tresiffrigt konto, simmat med hajar och bänkar mer än en sovjetisk T72 väger. Ja det är intressant, men det kan vara nice att hinna fråga först. 

5. Du är rädd för att missa något. 

Vissa gånger är du inte ens sugen på att hänga med på festen, men rädslan över att missa något inger samma känsla som för oss andra enbart kan frambringas av att se sin mamma gråta eller riktigt seg internetuppkoppling. Så du följer alltid med en sväng, beställer inget, bjuder inte till och bidrar egentligen inte med någonting annat än en halvhjärtad och tråkig insats.

6. Du förstår inte ironi. 

Älskar folk som inte förstår ironi... Verkligen älskar.

7. Allt måste ALLTID gå enligt dina planer. 

Duggar det dagen du ska på picknick, spelas inte musiken du gillar på krogen, var bion full just kvällen ni skulle ut på date? Då är hela ditt liv raserat och det finns ingenting som kan kompensera det. Denna typ av människa är nästintill omöjlig att ha minsta möjliga relation med. 

8. Du kan inte glädjas med andra. 

Och när du gör det är det överdrivet och pålagt. Du vet liksom inte riktigt vart du ska ta vägen då det går bra för någon annan. Det här är en obotlig sjukdom du helt enkelt bara måste acceptera att du har. Men du är längst ned på näringskedjan.

9. Du går alltid på diet. 

Alla har säkert varit där. Men häng inte runt folk, för du är tråkig att vara med. 

10. Du är helt enkelt inte så jävla lattjo. 

Men var lugn. Det finns andra tråkiga människor att vara med. Tillsammans kan ni ha...... tråkigt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

igår 16:09
I "Carina Bergfeldt" berättade Bianca Ingrosso öppenhjärtigt om hur hon var nära att gå in i väggen – något som väckt en hel del reaktioner i sociala medier.