7 anledningar till varför vi älskar Frost

Vi ser mer fram emot uppföljaren av Frost än nånting annat just nu. Det beror på att första filmen var fruktansvärt bra. Här är några av anledningarna till varför filmen är bäst:


1. Anna skulle kunna vara din kompis

Hon är lätt att relatera till! Hon ärklumpig, naiv och för sig inte perfekt, samtidigt som hon ärsupercharmig. Precis som du och dina kompisar.

Bildkälla 

2. Låtarna är genialiska

Musiken är helt underbar rakt igenomoch det är awesome att de har med jojk.


Bildkälla 

3. Känner sig som hemma

Eftersom filmen utspelar sig här iNorden går det ju verkligen att relatera till. En känner sig jui princip som Elsa på vintern liksom – innan hon lärt sigkontrollera sin magi alltså.

Bildkälla 

4. Fräscht tema

Den frångår Disneys koncept därhuvudfokus är att prinsessan ska blir räddad av en man – iFrost räddar hon sig själv och det är syskonkärlek, snarare änromantisk kärlek som är det största temat. 

Och det är ju lite merrelaterbart än att gå runt och vänta på att bli räddad av enriddare i skinande rustning liksom.

Bildkälla  

5. Olaf är asrolig

Det går inte att inte älska Olaf! Bästasidekicken som får en att le så fort han visas i bild.

Bildkälla 

6. Att Anna har IBS

Okej det är ingenting som sägs rättut, men i den engelska versionen av “För första gången nånsin”sjunger hon “Jag vet inte om jag är upprymd eller gasig i magen”. 

Det känns så realistiskt, vem har inte problem med gaser i magenliksom? Prinsessor fiser också, så det så.

Bildkälla 

7. Det går att vara introvert ochstencool

Elsa är rätt asocial och inte den som alltid syns och hörs, utan är snarare sval och badass i det tysta. 

Enbehöver inte vara festens mittpunkt och alltid veta hur en ska betesig i sociala sammanhang – det kan till och med betyda att du ären mäktig isdrottning.

Bildkälla 

---

Gilla Nöje för fler listor och klipp.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Längtar du efter uppföljaren?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.