9 steg du går igenom när du maratonkollar på din favoritserie

Fyrkantiga ögon, någon?


1. Första avsnittet känns lovande...
Lite dåliga repliker va? Och storyn är kanske lite svag när man tänker efter. Men vafan...Vi kör avsnitt två också! Innan du vet ordet av har du trillat dit.
Bildkälla.

2. Du är plötsligt på avsnitt åtta
Du tar en snabb kisspaus, kollar dig i spegeln och ser att du har åldrats 30 år på några timmar. Men, tänker du – det är ju faktiskt insidan som räknas.
Bildkälla.

3. Du isolerar dig
Din älskling/bästis messar och frågar om ni ska hitta på något ikväll. Du svarar efter tre avsnitt att "det är ingen stress, ta din tid ute, passa på att ha lite kul med grabbarna/tjejerna för en gångs skull!". Och innerst inne tänker du GÖR VAD NI VILL MEN VÅGA INTE KOMMA HIT! NÄRMA ER INTE!
Bildkälla.

4. Du går ner i vikt
Du hinner varken äta eller gå och köpa mat. Trycka på paus och gå och köpa en pizza? Tar alldeles för lång tid. Fast...Några chips går väl bra.
Bildkälla.

5. Du luktar konstigt
När du börjar på säsong två så inser du att du inte har duschat på 48 timmar och har haft samma kläder på dig i flera dagar. Men det är ju knappast så att Mulder och Scully känner att du inte luktar sommaräng ändå...
Bildkälla.

6. Du har missat allt i världen

Har vi en ny regering? Har det blivit tillökning i kungafamiljen? Fyllde min mamma år? Alla nyheter – stora som små – har bara gått dig förbi. Lika bra det. Skönt att slippa allt tjat faktiskt och bara koncentrera sig på sånt som faktiskt spelar roll.
Bildkälla.

7. Du drömmer jättekonstigt

Du drömmer plötsligt bara om FBI-agenter, zombies, seriemördare, Rachel, MC-knuttar, terroristnätverk, vampyrer, Ned Stark, amfetaminkokande lärare och vikingar.
Bildkälla.

8. Du är helt ointresserad av sex
Från att ha varit lika sugen som typ Tiger Woods så känns plötsligt sex helt ointressant för dig. Ligga? Varför då ens? Så förutsägbart och långtråkigt. Eller, i alla fall inte lika kul som att dra ännu ett avsnitt...
Bildkälla.

9. Du känner dig tom
Du har precis sett sista avsnittet i sista säsongen. Livet saknar mening och du känner dig tom. Du funderar över att snurra riktigt fort några varv för att försöka glömma allt du sett. Du vet inte vad du ska göra med ditt liv längre. Så du går och tatuerar in s01ep01 i svanken.
Bildkälla.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

1 timme sedan
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

2 timmar sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.

Han är P2:s nya klassiska artist

2 timmar sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

2 timmar sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.