Bella Davis.
1 av 6
Bella Davis. - Foto: Kanal 11
2 av 6
Här står tjejerna allierade.
3 av 6
Här står tjejerna allierade.
Här får Bella vatten hällt över sig.
4 av 6
Här får Bella vatten hällt över sig.
"Den enda jag hade var Jade", berättar Bella.
5 av 6
"Den enda jag hade var Jade", berättar Bella.
Dock säger hon att de strukit ett sträck över händelsen nu.
6 av 6
Dock säger hon att de strukit ett sträck över händelsen nu.

Bella om det urartade bråket: "Det blev på gränsen till mobbning"

Dokusåpadeltagaren Bella Davis berättar om det urartade bråket i gårdagens avsnitt av Ex On The Beach.


I gårdagens avsnitt av Ex On The Beach bröt ett stort bråk ut mellan deltagarna. Deltagaren Bella Davis och David Rohlén fick efter sin date valet att övernatta på ett lyxhotell i stället för att åka tillbaka till de andra deltagarna i gängets gemensamma hus.

Efter en hel del velande bestämde sig Bella och David för att stanna. Detta gjorde Davids ex Josephine Qvist rosenrasande. Så när paret kom tillbaka från hotellet utlöstes ett bråk som var Bella – mot resten.

Hej Bella. Hade du en jobbig tid där inne?

– Till skillnad från Sara hade jag inte en flock bakom mig och därför blev det jobbigare för mig där inne. Folk var livrädda för att säga vad dom tycker och tänker så allt hon sa gjorde dom ungefär, vilket många själv har erkänt idag!

Vad är dina känslor om händelsen idag?

– När jag kollar på avsnittet så förstår jag inte hur man kan kalla sig "kriminell" när man häller vatten över någon och springer iväg. Förstår heller inte hur Josse kunde bli så påverkad av alla andra för hade det inte varit för dom hade hon inte reagerat så starkt.

Är ni vänner idag?

– Jag har strukit ett streck över detta nu och detta var mina känslor då. Men idag tar jag det med en nypa salt, livet går vidare och vi alla gör fel. Vi har rett ut det mesta så det är lugnt mellan oss nu.

Det är ju brutala påhopp vi får se från de andra tjejerna. Vad tror du det här berodde på?

– Jag tror många tjejer där inne såg mig som ett hot och inte klarade av att jag tog mycket plats. Typisk svensk avundsjuka!

Du fick skit men David fick inte det. Det här var otroligt obehagligt att se. Hur kändes det för dig? Varför tror du att du fick skit och inte David?

– Jag sa att bollen är i Davids händer eftersom han har haft ett förhållande med Josse. Jag tycker inte jag har någon skyldighet alls. Jag har känt Josse i tre veckor jag kände knappt människan så varför skulle jag tacka nej till en dag i lyx när jag är där för att ha kul? Sen vet jag att ingen där inne hade tackat nej för min skull. Jag skulle inte ens bli förvånad om någon sköt mig så lite litade jag på dem.

Har du varit med om liknande förut?

– Nej, men visst har man blivit sviken förut men har ALDRIG varit med om såhär mycket drama och att vuxna människor håller en så låg nivå.

Varför valde du att gå ut?

– Jag kände att jag inte kunde ta mer skit jag hade fått nog, det blev på gränsen till mobbning. Ni har fått sett en liten liten del av allt som egentligen hände där inne. De som känner mig vet att jag i vanliga fall hade reagerat annorlunda men jag kände att de inte var värda att jag ska göra bort mig i TV.

Var det någon som stod upp för dig?

– Många gånger där inne stod Jade upp för mig men under detta bråket var det faktiskt Jacob som var den enda som vågade säga något. Dom andra är oftast tysta för dom var livrädda för att Sara och de andra ska gå emot dom vilket ja tyckte var fegt.

Se delar av bråket här:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.