1 av 7
Saga uttalar sig om Ruby Rose i sin blogg.
2 av 7
Saga uttalar sig om Ruby Rose i sin blogg.
Hon säger att man ska få hylla vem man vill.
3 av 7
Hon säger att man ska få hylla vem man vill.
Ruby Rose tillsammans med flickvän och vän.
4 av 7
Ruby Rose tillsammans med flickvän och vän.
Här tillsammans med sångerskan Sia.
5 av 7
Här tillsammans med sångerskan Sia.
Ruby hyllas för sitt utseende över hela världen.
6 av 7
Ruby hyllas för sitt utseende över hela världen.
Här i Orange Is The New Black.
7 av 7
Här i Orange Is The New Black.

Saga om Ruby Rose: "Sluta kasta skit på folk som ser bra ut"

Saga Scott uttalar sig om reaktionerna kring Orange Is The New Black-stjärnan.


Saga Scott är Paradise Hotel-deltagaren som blev ett utav Sveriges mest kända ansikten då hon 2014 klev in på lyxhotellet i Mexico. Efter sin medverkan har Saga varit aktuell i lite olika medieevenemang, bland annat i Paradise Hotel Förspelet, där hon och Samir Badran åk runt i landet för att hitta nya deltagare till succéprogrammet.

Bloggar om Ruby Rose

Saga bedriver i dag, likt många andra av PH-deltagarna, en blogg där hon bloggar om sitt liv efter dokusåpan. Där har hon nu tagit upp den heta potatisen Ruby Rose som är det senaste tillskottet i serien Orange Is The New Black. Överallt har Rose hyllats över sitt utseende och det är enligt Saga en självklarhet.



– Vi kan väl vara till viss del överens om att hon är riktigt snygg att titta på, och säkerligen en jättebra skådespelare för serien. Så varför skulle hon inte få lov att hyllas för det? Som jag skrev i mitt förra inlägg så ska vi i Sverige genast lämna plats åt andra och hylla allt och alla förutom oss själva för enligt många är det fel?, skriver hon och fortsätter:

– Varför ska det inte vara okej för en snygg person att visa upp sig? För antagligen är internet numera bara till för att hylla och stärka människor det är synd om som har dåligt självförtroende medan det är okej att kasta skit på folk som ser bra ut? Vi alla har väl lika rätt till bekräftelse. Sluta gnäll hon är skitsnygg.

Saga berättar vidare i inlägget att hon menar att det finns olika sätt att vara snygg på, och att det därför bör vara ok att hylla vem man vill för deras utseende.

Saga har valt att ej kommentera inlägget.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.