Superkvinnan.
1 av 4
Superkvinnan.
Strike a pose.
2 av 4
Strike a pose. - Foto: © beyonce.com
Like a boss.
3 av 4
Like a boss. - Foto: © Beyonce .com
<3
4 av 4
<3 - Foto: © beyonce.com

Beyoncé Knowles semesterbilder är det hetaste du sett i dag

Beyoncé passar på att posera under semestern.


Som artist arbetar du hårt och mycket, därför är det viktigt att du emellanåt unnar dig lite ledighet tillsammans med familj och vänner.

Beyoncé Knowles njuter för tillfället av sin semester tillsammans med maken Jay Z och dottern Blue Ivy. Och självklart vill Queen B dela med sig av sin ledighet till sina fans – och vi tackar och tar emot.

Se bilderna i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.