Samir Badran tycker till om PH.
1 av 3
Samir Badran tycker till om PH.
Samir har haft fullt upp sedan Paradise Hotel.
2 av 3
Samir har haft fullt upp sedan Paradise Hotel.
3 av 3

Samir Badran: "Hon är den snyggaste tjejen i Paradise Hotel"

Paradise-legendaren tycker till om nya säsongen.


2015 upplaga av Paradise Hotel har börjat sändas och i vanlig anda får vi se ett nytt gäng färgstarka deltagare äntra lyxhotellet i Mexiko. Men trots nya personligheter finns det fortfarande en personlighet som tittarna saknar – Samir Badran.

Samir Badran har medverkat två gånger i Paradise Hotel och har minst sagt kommit att bli en tittarfavorit. Han var även med detta år och valde ut två deltagare till programmet tillsammans med Saga Scott. Men vad har egentligen Samir för egna förväntningar på årets säsong?

Ok Samir. Du har sett första avsnittet av Paradise Hotel. Så jag har några frågor:

Vem av tjejerna tycker du ser bäst ut?

– Bruden som var snyggast måste jag väl – som de flesta säkert säger: Emma Andersson!

Om du fick skeda någon – vem?

– Jag skulle vilja skeda Johnny Edlind, han verka mysig hahaha, och riktigt skön.

Skulle du kunna vara med igen?

– Jag skulle lätt kunna vara med igen, jag saknar det, men de skulle inte vara samma sak nu tyvärr som då!

Annars då, hur kände du efter första avsnittet?

– Jag tycker att personerna är ganska lugna och karaktärerna är väl inte överdrivet utstickande, men helt ärligt, jag skrattade så jag dog när jag såg programmet igår, tyckte det var riktigt roligt, säger han och fortsätter:

– Jag tycker lite synd om han Chris då det känns som att han spelar någon han inte är, jag ser att han är tillgjord, fått tusentals mail och folk som skrivit till mig att han är precis som jag. Jag ser mig inte själv som någon jävla stjärna eller något, men nej han är inte som jag - inte nånstans tyvärr.

– Men han är jävligt snygg, det ska han ha, avslutar Samir.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.