Här får Johnny en penis rakad på sitt huvud.
1 av 6
Här får Johnny en penis rakad på sitt huvud.
2 av 6
"Vill man vara fin får man lida pin".
3 av 6
"Vill man vara fin får man lida pin".
"Noggrann ska man vara".
4 av 6
"Noggrann ska man vara".
Resultatet.
5 av 6
Resultatet.
Jonathan tar skrattpaus.
6 av 6
Jonathan tar skrattpaus.

Paradise-Johnny ville bli festfin – fick en penis på sitt huvud

Deltagarnen utsattes för prank under kvällens avsnitt av Paradise Hotel.


Tittarna bjöds på ett händelserikt avsnitt i kvällens Paradise Hotel. Nya deltagare, gråtfest, eliminering men framförallt – frisörbesök.

Deltagaren Johnny Edlind, 21, klagade på att hans frisyr såg ut som en fotboll. Detta gav deltagaren Jonathan Hermansson, 24, sluga idéer.

Uppgav sig för att ha varit frisör

Jonathan uppgav sig för att ha varit frisör och erbjöd sig att klippa Johnny. Sagt och gjort så fick sig Johnny en klippning – men den blev inte direkt som han föreställt sig. Jonathan valde nämligen att klippa till en penis på den ovetande Johnnys huvud.

– Jag är en sån person som gillar att driva med folk - så länge ingen tar illa vid sig. Då Johnny berättade att han ville snagga sig så berättade jag att jag både hade maskin med mig och även kunde klippa, säger Jonathan och fortsätter:

– Han bad först om en vanlig snaggning på tre millimeter runt om så jag visste ju att jag kunde bolla lite med han utan att få han arg. Och jag såg direkt då jag kollade på Johnnys frisyr att den, den kan jag klippa riktigt roligt. Hans hårfäste var liksom perfekt för att forma luggen till ett ollon, haha.

Men köpte han att du varit frisör?

– Ja! Jag sa att jag arbetat som frisör och att pappa äger en frisörsalong. Johnny sken upp som en sol direkt och man såg på hans ansiktsuttryck att han innerst inne inte velat ha en vanlig snaggning utan en lite mer avancerad frisyr. Han fråga om jag kunde fixa de och jag svarade ju självklart ja.

För de som inte har sett – hur slutade detta?

– Jag klippte honom i cirka en timma och låtsades som att jag gjorde frisyren han bad om samtidigt som det klassiska "frisörtugget" var igång. Han var glad och tacksam under hela klippningen för att jag var så noggrann och för att det tog sån tid. Han nämnde även att han aldrig varit hos en så noggrann frisör tidigare.

– Tyvärr var han inte lika glad då han såg resultatet

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.