Leif GW Persson rasar mot Paradise Hotel – igen

Leif GW Persson kommer inte att sitta bänkad framför Paradise Hotel i höst.


Att Leif GW Persson inte gillar Paradise Hotel fick vi veta redan förra året. GW uttalade sig om programmet i en intervju med Nyheter24 där han sa exakt vad han tyckte och tänkte om programmet.

– De bara festar, knullar och super. Det blir inte bättre av att de är på fyllan hela tiden och försatta i en situation som är moraliskt tvivelaktig.

– De utnyttjar deras svagheter. Det är förskräckligt, och för mig är det en fullkomligt vidrig syn på människan, sa han då.

Rasar på nytt

I en intervju med Lajkat visar nu GW att han inte direkt ändrat uppfattning sedan dess.

– Förra året bläddrade jag i tablån och råkade se en halvtimme. Det var bara en massa 20-åringar som krökade som idioter. Jag tyckte det kändes sorgesamt. Jag kommer inte titta på det i år heller. Om jag tvingas välja tittar jag hellre på Bolibompa, sa GW Persson till Lajkat.

– Det är inte så att verkligheten försvinner när tv-kamerorna slås av. De kanske till och med har gjort det svårare för sig själva i stället. Och just det där med att de har fri tillgång till brännvin, det är ju bara för att de ska göra dumma saker, tillägger han.

GW kommer alltså troligtvis inte att följa Paradise Hotel 2015.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.