Mette fick lämna i kvällens avsnitt.
1 av 3
Mette fick lämna i kvällens avsnitt.
Johnny tog beslutet att bilda par med Emma.
2 av 3
Johnny tog beslutet att bilda par med Emma.
3 av 3

Mettes besvikelse efter parceremonin: "Jordens sämsta resa för självförtroendet"

Mette Elofsson fick lämna paradiset i kvällens avsnitt av Paradise Hotel.


Det var som vanligt mycket känslor som rördes upp under kvällens parceremoni i Paradise Hotel. Efter att Johnny Edlind fått både Emma Andersson och Mette Elofsson ställde han inför valet att skicka hem någon av dem.

Efter att ha förklarat för tjejerna att han tycker om dem båda gör Johnny tillslut valet att skicka hem Mette.

– Jag blev vald sist och nu får jag åka hem, det har varit världens sämsta resa för självförtroendet, säger hon till Malin Gramer.

– Men när jag tittar på det här gänget så är det en sån fin grupp, säger hon.

Mette berätta, hur kändes det att tvingas lämna Paradise?

– Det var väldigt väntat, jag visst ju att de ville stå med varandra, och att det var kört för min del tyvärr. Det tog så hårt på min självkänsla, att först bli vald sist och sen utskickad först. Kände mig både ful och tråkig och vem vill vara det liksom?

Du är ju både skön och dundersnygg. Du säger till Malin att det var den sämsta resan för självförtroendet.

– Det var asjobbigt, jag har sådan jäkla tur att jag har den fina omgivning jag har här hemma, framförallt familj utan dem vet jag inte om jag hade kunnat hitta tillbaka till mig själv så fort. Vet inte hur länge jag kallade mig ful och äcklig för det var det dem fick mig att känna, säger hon och fortsätter:

– Samtidigt som jag väldigt snabbt kände att jag inte skulle klara av att spela ett spel byggt på andra människors känslor så jag hade inte klarat mig särskilt länge ändå.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

Lasse Kronér leder allsång i sommar

Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".