Paow föll pladask när hon såg Pontus introduktionsvideo.
Paow föll pladask när hon såg Pontus introduktionsvideo.

Läs brevet som fick Paow att komma med i "Bonde söker fru"

Paow skrev ett minst sagt charmigt brev till hästbonden Pontus.


Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson har idag många strängar på sin TV-lyra. Hittills har tittarna kunnat se henne i Paradise Hotel tre gånger, Ex on the beach, Temptation Island, Hemliga beundrare och lyxfällan. Men Paow har även skymtats i ett annat folkkärt program. 

År 2015 under brevöppningen i Bonde söker fru såg man nämligen hennes ansikte i ett brev som skrivit till hästbonden Pontus Hugossons. Paow hade sett hans introduktionsvideo och "föll direkt" som hon själv uttryckte det.

Pontus är en av de bönder som fått absolut flest brev och slutligen landade det på omkring 2000 brev. 

– Jag såg hans videopresentation om sig själv på Facebook och föll (som ungefär 1000 andra tjejer) direkt. Han är extremt charmig, sen att han är bonde? Det spelar väl ingen roll. Så ja jag skickade in ett brev till honom, även om vi skulle vara omaka. Jag skulle lätt kunna bo på en bondgård, skrev hon på sin blogg.

Tog det inte vidare

Trots påtryckningar från TV4 valde Paulina att inte ta sin ansökan vidare då hon var på resande fot i USA. Men bloggerskan har ändå valt att dela med sig av brevet som hon skrev till hästbonden. Och det är hur fint som helst.

Kommer du ihåg när PH-veteranen Paow skrev in brev till Paradise Hotel? Bildkälla: TV4Play

Brevet lyder:

– Jag heter Paulina och är en tjej som älskar djur och att resa, jag är 21 år och bor i Stockholm men tillbringar mycket tid utomlands. Anledningen till att jag skriver till dig är pga ditt leende som jag inte kan motstå, du är extremt snygg. Det är väl mest därför faktiskt. Och anledningen till att du borde börja dejta mig är för att jag tror att jag skulle kunna få dig att skratta och det är ju viktigt om man nu ska dejta. Och även om jag bryr mig mycket om hur jag ser ut så är jag inte rädd för att skita ner mig. Och apropå hästar så red jag när jag var liten, mer än så kan jag inte men jag hoppas på att få lära mig. Hoppas du väljer mig. Puss.

Men på grund av en USA-resa kunde Paow tyvärr inte medverka i programmet – trots att hon fick ett Ja ifrån Pontus. 

Idag är Paulina singel.

Se videon här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du kär just nu?
Tack för din röst!