1 av 2
2 av 2

Skymtade tittarna 50 Cent i kvällens Paradise Hotel?

Vem var det egentligen vi såg?


Det vankas hip hop-vecka i Paradise Hotel och deltagarna är minst sagt laddade. Med kepsar, olika gäng och bling bling har paradise-gänget laddat upp för en vecka i hip hopens-tecken. Dock är det en av dem som har något svårt för musiken – nämligen Robin "Mos" Andersson.

Robin säger att han helst av allt vill lyssna på musik man kan sjunga med i och att han finner hip hop och rap något svårt att tralla med i. Men det hindrar honom inte från att försöka.

Mos tar sig därför an 50 Cents megahit "In the club". Och det är nästan så att man för en sekund trodde att det var 50 Cent som sjöng.


Eller vad tycker du?

Lyssna efter själv här:

Originalet


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Mos satsa på en rap-karriär?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

1 timme sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.