Dr. Hadde Kader svarar på allt vi vill veta om fillers.
Dr. Hadde Kader svarar på allt vi vill veta om fillers.

Kylie Jenner, trender och ankläppar – experten berättar allt vi vill veta om fillers

Varför får många ankläppar? Vad är det man sprutar in? Och vilka kändisar är det vanligast att folk vill se ut som i dag? Nyheter24 tog ett snack med Dr. Hadde Kader som fick svara på allt vi någonsin velat veta om fillers.


​Hyaluronsyra

Dr. Hadde Kader berättar även att "Hyaluronsyra" finns naturligt i människans vävnader. Den binder vatten och kan fungera som smörjmedel och stötdämpare i kroppens rörliga delar, till exempel lederna. Den är också viktig för transporten av näringsämnen och för regleringen av hudens fuktbalans.

Hur vanligt är det egentligen med fillers? Vem sätter trenderna och finns det några risker med behandlingen? Det förekommer en hel del myter kring fenomenet fillers, men samtidigt blir det bara vanligare och vanligare bland oss svenskar.

LÄS MER: Här bygger han ett dödligt vapen av en colaflaska

Nyheter24:s reporter Sofie Jonsson har tagit ett snack med behandlaren Dr. Hadde Kader som äger kliniken Dr.K i Stockholm. Dr. Hadde startade sin karriär i London där han har en bakgrund inom Käk/Implantat kirurgi. Efter en tid specialiserade han sig inom kosmetiska ingrepp med hjälp av injektioner, vilket visade sig bli en succé i Sverige.

Kolla in klippet för att se hur det gick.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.