Samir & Viktor.
1 av 5
Samir & Viktor.
Låten "Bada nakna" har gjort succé.
2 av 5
Låten "Bada nakna" har gjort succé.
Men ops...
3 av 5
Men ops...
Samir visar upp rutorna.
4 av 5
Samir visar upp rutorna.
Killarna tog sig till andra chansen.
5 av 5
Killarna tog sig till andra chansen.

Har du sett textmissen i Samir och Viktors "Bada nakna"?

Samir och Viktors festdänga har gjort fullständig succé på Spotify. Men det är nog många användare som missat det här.


Det har varit en hel del snack kring Samir Badran och Viktor Frisks Melodifestivalen-bidrag. Killarnas låt, som tog sig vidare till andra chansen läckte i en ocensurerad version utan bakgrundsmusik vilket gör att man hör killarnas röster precis som de är.

Trots att både Samir och Viktor sjunger oväntat bra flippade svenne banan inte helt oväntat ur och överöste killarna med hård kritik.

Tagit det med en klackspark

Som tur är har både Samir och Viktor tagit det hela med en klackspark och svarat hatarna med att "Hatarna får hata - det spelar faktiskt ingen roll".


Miss i låttexten på Spotify

Killarnas låt har klättrat upp enda till första plats på Spotifys Sverige-lista och låten spelas flitigt överallt i landet. Men nu har fansen upptäckt ett litet fel. Spotify har nämligen en funktion som gör att användaren ska kunna läsa låttexten samtidigt som låten spelas. Musicmatch som ligger bakom texten har dock råkat missa en liten detalj i låten "Bada nakna".

Där Samir och Viktor sjunger "Vi ska bada nakna på Sergels torg" står det här "Vi ska bada nakna på Sveriges torp", vilket alltså inte är korrekt. Men nu kan i alla fall du sjunga rätt under kvällens förfest.

Se textmissen i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!