Hon delar med sig av sin viktnedgång på Instagram: "Är så stolt över mina bristningar"

För några år sedan led hon av sjuklig fetma, i dag är hon fitness coach. På sin Instagram delar hon med sig av sin förvandling.


Massvis av människor följer 26-åriga träningscoachen Conner RenschInstagram. Där har hon låtit följarna ta del av hennes resa från överviktig till en helt ny livsstil.

Vid 18-årsålder vägde nämligen Conner cirka 123 kilo och led av sjuklig fetma, skriver brittiska Metro. Genom hela sin skoltid mobbades hon för sitt utseende och hon kämpade med sin kroppssyn.

– Jag överåt vilket ledde till att jag gick upp ännu mer och blev ännu ledsnare, förklarar hon på sin hemsida.

När hon var 19 år kom en vändning. Då träffade hon en dietist och en träningscoach för första gången och började sakta och säkert ändra inställningen till sin kropp. Conner slutade äta färdigmat och började motionera regelbundet, bland annat kick-boxning, cardio och lyfta vikter. Det hela resulterade i att hon gick ned i vikt.

År 2015 bar hon bikini för första gången inför andra och la ut sin bild.

– Det jag lärde mig mest av min viktminskning är att jag insåg att jag kan göra vad som helst bara jag vill, säger hon och fortsätter:

– Jag är så stolt över mina ärr och bristningar då de berättar min historia och visar hur långt jag kommit.

Enligt Conner är hon samma person som innan men nu så är hon gladare och friskare, skriver brittiska Metro.

– När jag ser bilder av mig själv från förr så blir jag ledsen med tanke på hur jag kände då. Jag fick hantera min depression och var känslomässigt bunden till mat. Men jag är också väldigt stolt över den tjejen.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.