Victoria Silvstedt om tuffa skolgången i Sverige: "De tafsade på mig"

I kvällens avsnitt av Parneviks som sänds klockan 20.00 på TV3 berättar supermodellen om sina upplevelser från skolan.


I kvällens avsnitt av Parneviks delar supermodellen Victoria Silvstedt med sig om skolgången i Sverige och hur hon kände sig utanför. Vid middagsbordet berättar hon att hon inte alls var den coola tjejen som alla tyckte var snygg. "Jag blev retad och kallad giraffen för att jag var så lång och de skulle alltid dra med mig in på toaletten och tafsa på mig", säger Victoria.

Kvällens två andra gäster är Johan Jureskog och Dermot Clemenger och vi får bland annat se när tjejerna sticker ut på en festkväll med champagne medan killarna passar på att basta och bada nakna.

Se hela avsnittet ikväll klockan 20.00 i TV3.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

3 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.