1 av 3
2 av 3
3 av 3

Paow kastar rejäl känga: "Hänglås på k*ken borde ni ha"

Vad är det egentligen som gjort bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson upprörd?


Paulina "Paow" Danielsson driver en av Sveriges mest välbesökta bloggar. Paow driver en form av livsstils-blogg där läsarna får följa med i hennes vardag där hon umgås med vänner, går på events, festar och tar upp ämnen hon vill skriva av sig om.

Nu senast diskuterade bloggerskan vad som egentligen är "flickvänsmaterial" samt hur det är att anpassa sig för en en kille som vill att man uppfyller vissa kriterier för att räknas som just, flickvänsmaterial.

– Ska man ha ett fast jobb, men man får ju såklart inte tjäna för mycket pengar. För annars kanske mannen i fråga blir rädd, för vårat liv går ut på att pleasa mannen. Du vill ju inte låta dina lustar ta över, då kan du riskera att bli kallad slampa. Juste, har du stora pattar får du inte under några omnstädnigheter ha på dig en kort klänning, skriver hon.

"Ibland är det okej att bli för full"

Paulina fortsätter med att berättar vidare att hon inte tycker att tjejer ska anpassa sig efter vad deras potentiella partner tycker att de ska göra och hur de ska bete sig.

– Tro det eller ej – men ibland så är det okej att bli för full. Ska jag skita i att festa bara för att min framtida man inte vill ha en tjej som legat runt och festat? Nej. Men alla dessa killar som kallar dig för ”inte flickvänsmatrial”, hur beter sig dom då, för senast jag låg med en sådan så var det ömsesidigt, är han enkel då också?

– Så det här är ett finger till alla fuckboys. Hänglås på k*ken borde ni ha, avslutar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skippa fuckbois?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.