1 av 3
2 av 3
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
3 av 3
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Sanna Nielsen visar bild från den lättklädda plåtningen: "Har extrem ångest"

Sanna Nielsen berättar om när hon ställde upp på en plåtning hon först tänkt tacka nej till.


Det var under torsdagen som Sanna Nielsen begav sig mot en intervju hon bar bokad till. Men det som väntade hade hon inte förberett sig på.

Efter intervjun skulle Sanna nämligen plåtas till omslaget av tidningen, men valet av kläder kom som en chock.

"För ett år sedan hade jag aldrig ställt upp"

Tidningen Sanna var hos var nämligen Aftonbladet Wellness, som är inriktad på träning och hälsa. De ville därför att Sanna skulle posera i träningstop och shorts.

– Hade nog inte riktigt förstått vad jag hade tackat ja till när jag kom till intervjun. Jo, jag har sett tidningen och vet vad det är för omslag, men min hjärna tänkte aldrig så långt.

– Vi tänkte att du skulle ha den här sport behån och dessa shortsen, säger journalisten. Fint, men vad ska jag ha för linne till, säger jag. Nej, det har vi inte tänkt. Inget linne.

"Aldrig i livet"

Till en början sa Sanna nej till att plåtas utan tröja, men efter en stund så ångrade hon sig.

– Aldrig i livet, säger jag. Finns inte en chans att jag sätter på mig dessa kläder utan ett linne. Men jag ändrade mig och sa att vi kör, men jag har extrem ångest över det här så ni får verkligen ta det lugnt och pusha och vara snälla, skriver sanna till sina följare.

Starkt jobbat Sanna!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.