De äger en helt egen ö.
De äger en helt egen ö. - Foto:

Modeskaparen Roberto Cavalli om sin 45 år yngre flickvän och deras lyxiga ö i Sverige

Roberto Cavalli och 45 år yngre flickvän köpte år 2015 en alldeles egen ö i Sverige. Nu talar de ut om sin tid här.


Modelegenden Roberto Cavalli, 75, köpte 2015 en helt egen lyxö i Strängnäs, tillsammans med sin 30-åriga flickvän Sandra Nilsson. Ön kostade 29 miljoner kronor. Ingen baggis för modeskaparen.

I en exklusiv intervju för Ekuriren berättar de nu om sitt liv på den fantastiska ön – som de valt att kalla för Cavalli Island.


– Jag trodde att jag kände till många av världens vackraste platser, men nu har jag upptäckt ett nytt land med dess marker och natur. Det är landet Sverige, säger han till Ekuriren.


Modeskaparen, som är känd världen över för sina kreationer var tidigare gift med Eva Duringer, men efter att de skiljt sig började bilder publiceras på honom och den svenska Playboystjärnan Sandra Nilsson.

– På en skala ett till tio är vår kärlek helt klart tio – det högsta, full av fantasi och drömmar, säger han till Ekuriren.


Han berättar också att han tycker att varje ögonblick med Sandra är ett ögonblick av lycka. Hon säger att hon för första gången känner sig hemma.

Självklart är ön en ö för riktiga stjärnor. Här ryms en villa som är 230 kvadratmeter stor, en kaj för båtplatser, en golfbana med sex utslagsplatser, ett motionsspår och ett stall. Självklart finns det även en landningsbana för privatflygplan.

Roberto Cavelli gillar att det finns två säsonger på ”Cavalli Island”.

–Det snövita landskapet är perfekt vitt med den frusna sjön. Jag trodde att denna period av året skulle vara den som jag gillade minst, men tvärt om. Detta är perioden av året, så okänd för mig, som jag fascineras mest av, säger Roberto Cavalli, till Ekuriren.

Trots att de äger ön och att det är meningen att de ska vara där ofta, så räcker inte tiden riktigt till. Det blir mycket resor världen över, men de försöker ta sig tid.

– Jag tror att Strängnäsborna får många besök av oss i sommar, avslutar Sandra Nilsson.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.