Megan Fox, Angelina Jolie och Amber Heard är alla bisexuella.
1 av 12
Megan Fox, Angelina Jolie och Amber Heard är alla bisexuella. - Foto: Stella pictures
Lady Gaga kom ut redan 2010.
2 av 12
Lady Gaga kom ut redan 2010. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Angelina Jolie har varit öppen med sin sexualitet länge. I en intervju med OK Magazine ska hon ha sagt "Jag öar älskat kvinnor och legat med dem."
3 av 12
Angelina Jolie har varit öppen med sin sexualitet länge. I en intervju med OK Magazine ska hon ha sagt "Jag öar älskat kvinnor och legat med dem." - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Cynthia Nixon är i dag gift med sin fru Christine Marinoni men hon kom inte ut förrän 2012. “Jag gillar inte att använda ordet bisexuell för ingen gillar bisexuella. Alla älskar att kasta skit på bisexuella, vi får ingen respekt", ska hon ha sagt.
4 av 12
Cynthia Nixon är i dag gift med sin fru Christine Marinoni men hon kom inte ut förrän 2012. “Jag gillar inte att använda ordet bisexuell för ingen gillar bisexuella. Alla älskar att kasta skit på bisexuella, vi får ingen respekt", ska hon ha sagt. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Drev Barrymore kom ut 2003 och hon ska då ha sagt "Om jag gillar kvinnor på ett sexuellt sätt? Ja det gör jag. Totalt. Jag har alltid sett på mig själv som bisexuell."
5 av 12
Drev Barrymore kom ut 2003 och hon ska då ha sagt "Om jag gillar kvinnor på ett sexuellt sätt? Ja det gör jag. Totalt. Jag har alltid sett på mig själv som bisexuell." - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Evan Rachel Wood kom ut på Twitter 2012.
6 av 12
Evan Rachel Wood kom ut på Twitter 2012. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Fergie kom ut 2009 och har alltid varit väldigt öppen med sin sexualitet.
7 av 12
Fergie kom ut 2009 och har alltid varit väldigt öppen med sin sexualitet. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Megan Fox kom ut 2011 och tror att alla människor föds bisexuella.
8 av 12
Megan Fox kom ut 2011 och tror att alla människor föds bisexuella. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
David Bowies läggning har diskuterats många gånger men faktum är att han kom ut som bisexuell under en intervju med Playboy 1978.
9 av 12
David Bowies läggning har diskuterats många gånger men faktum är att han kom ut som bisexuell under en intervju med Playboy 1978. - Foto: Stella Pictures / STARSTOCK/Photoshot
True Blood-stjärnan har alltid varit öppen med sin läggning. Hon säger att det är en läggning, inte ett ickeval.
10 av 12
True Blood-stjärnan har alltid varit öppen med sin läggning. Hon säger att det är en läggning, inte ett ickeval. - Foto: Stella Pictures / insight media
Att Amber Heard är bisexuell är kanske inte en nyhet med tanke på dagens rubriker med Johnny Depp. Han ska ha varit orolig för att hon ska ha varit otrogen med modellen Cara Delevigne.
11 av 12
Att Amber Heard är bisexuell är kanske inte en nyhet med tanke på dagens rubriker med Johnny Depp. Han ska ha varit orolig för att hon ska ha varit otrogen med modellen Cara Delevigne. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Green Day-sångaren Billie Joe Armstrong kom ut 95 och även han tror att människan är bisexuell när den föds.
12 av 12
Green Day-sångaren Billie Joe Armstrong kom ut 95 och även han tror att människan är bisexuell när den föds. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden

11 stjärnor du kanske inte visste är bisexuella

Här har ni ett par stjärnor som ni kanske inte visste spelar för båda lagen, så att säga.


Huffington Post har satt ihop en lista för att uppmärksamma er om vilka sexiga babes som är bisexuella – som du kanske inte vet om. Men nu vet du snart. Titta i bildspelet.

Bildkälla: Stella Pictures

Nu kanske du vill läsa om den första porrfilmen du kan se på jobbet eller bilden på ett killgäng som folk gått helt bananas över?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du bisexuell?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?