Xtina är tillbaka med låten "Change".
Xtina är tillbaka med låten "Change". - Foto: TT/Stella Pictures

Christina Aguilera släpper ny låt för att hedra offren i Orlando – lyssna på den här

Superstjärnan släpper en ny låt "Change" – där inkomsterna går till familjer och anhöriga till offren i Orlando.


Förra helgen dödades 50 personer i den värsta masskjutningen i USA's historia. Ytterligare 50 personer skadades när en man började skjuta på gayklubben Pulse.

Nu har superstjärnan Christina Aguilera släppt en ny låt "Change" för att hjälpa offren och anhöriga. På hennes hemsida skriver hon "Jag sänder så mycket kärlek och så många böner till offren och deras familjer. Som så många andra, vill jag hjälpa till och vara en del av förändringen världen behöver för att vara en vacker plats där vi kan älska varandra fritt och passionerat".

Låten finns nu att ladda ner på iTunes och alla intäkter går till National Compassion Fund, för att hjälpa offren och familjer som drabbades av skjutningen i Orlando.

Lyssna på den nedan:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.