1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Ex on the Beach-profilen visade upp sig själv som 16-åring – chockas nu av reaktionerna

Ex on the Beach-profilen visade upp en "throwback thursday" på sin Instagram – reaktionerna gav henne en chock.


Amelia Silowlá var utan tvekan en av Ex On The Beach Sveriges färgstarkaste karaktärer i år. Den karismatiska profilen har kommit att bli någonting utav en tittarfavorit och gav programmet en stor portion girlpower.

Efter sin medverkan driver nu profilen en blogg på Finest, samt jobbar inom restaurang och nattklubb. Hon har även blivit väldigt stor på sociala medier, och bara på sin Instagram har hon över 45 000 följare.

Ryter ifrån mot troll

Amelia har tidigare gått ut med att hon inte drar sig från att ryta ifrån mot nättroll och människor som väljer att lägga elaka kommentarer i hennes kommentarsfält. Detta var någonting hon tyvärr tvingades uppleva när hon publicerade sin senaste bild.

På bilden poserarhon glatt i en trappa under en semester i Spanien. Bilden är tagen för cirka fem år sedan då hon bara var 16 år och den är tagen av hennes ex hon var där med.

Syftet med bilden var att profilen på ett skämtsamt sätt ville visa upp en "throwback thursday", men reaktionerna blev inte alls vad hon tänkt sig.

"Halva ditt ansikte är fake"

Amelia berättar nu att hon blev chockad av kommentarsfältet och säger att hon inte trodde att någons utseende kunde engagera så mycket.

– Denna bilden satte tydligen igång ett tågräls i mitt kommentarsfält och jag har fått över 250 kommentarer, varav hälften lyder: ”Omg, det ser inte ut som dig!!” ”Man ser nu att halva ditt ansikte är fake”, ”Som du förstört dig själv”, ”Vad hände?", berättar hon på bloggen.

Tror ni att vi ser lika dana ut hela livet eller? Jag är så trötta på ert jävla hat men samtidigt otroligt smickrad över hur mycket ni verkar bry er om mig. Jag har varit osäker på mig själv hela mitt liv men för första gången håller jag mitt huvud högt och är stolt över vem jag är idag. Och det är mycket tack vare er haters som försöker trycka ner mig men ni gör mig faktiskt bara så mycket starkare när jag tänker efter, avslutar hon.

On fleek då. On fleek nu, säger vi.

Amelia har tidigare avslöjat vilken sexställning som är hennes favorit. Kolla in klippet nedan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

1 timme sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

1 timme sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

1 timme sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

1 timme sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.