DJ-stjärnan postade ett inlägg om tjejer på Facebook – det skulle han inte gjort

Det här med att kommentera tjejer och deras utseende – inte bra, inte bra.


DJ:n och producenten Will Sparks skrev en status på sin Facebook som han nog förmodligen ångrar – för reaktionerna blev tusentals och musikstjärnan har nu tagit bort inlägget.

I inlägget hade han nämligen en uppmaning till kvinnor som lägger ut selfies på sig själva. Vad de borde göra, och inte göra – något som inte uppskattades.

"Alla tjejer som alltid lägger ut bilder på sig själva på Snapchat med olika filter där de inte gör någonting med hip hop-musik i bakgrunden. Vi kan inte förneka att vi alla är lite osäkra ibland. Men det här visar hur osäkra ni verkligen är", skriver han.

Will Sparks skriver att tjejer borde göra något helt annat på internet, nämligen att inspirera, motivera och underhålla andra med sina selfies – något han själv skriver att han gör, och mår bra utav det.

"Det värsta med allt är att alla dessa tjejer är ofta väldigt snygga och har många följare. Så jag rekommenderar er starkt att göra något bra", skriver han.

Och ja. Internets reaktioner bevisar följande: Säg aldrig till henne kvinna hur hon ska bete sig, speciellt inte baserat på hennes utseende.

Den australienska bloggen Pilerats har även gjort en egen version av Will Sparks inlägg. Och ja, budskapet är självklart. "Jag rekommenderar dig starkt att hålla käften, hålla dig till musik och spendera mer tid på gymmet och visa folk hur mycket du tränar", skriver de.



/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.