1 av 3
2 av 3
3 av 3

Jockiboi om sjuka sexupplevelsen: "Jag insåg plötsligt att det var tjejens mamma..."

Joakim "Jockiboi" Lundell avslöjar en hemlighet han tidigare bara berättat för sina närmaste vänner.


Joakim "Jockiboi" Lundell driver tillsammans med sin nyblivna fru Jonna Lundell en av Sveriges största Youtubekanaler. På kanalen får tittarna följa med paret på sin resa genom livet och när paret skulle gifta sig fick fansen följa med från frieriet – hela vägen fram till bröllopet.

Nu är paret i full gång med att inreda sitt nya hem samt gör sig redo att skaffa barn. Men det håller dem inte från att dela med sig av lite pinsamheter de gjorde när de var yngre.

"Jag gick in i rummet med fullt stånd"

I ett av sina senaste avsnitt av "Jockiboi & Jonna" bestämmer sig paret för att dela med sig av lite smaskigheter de upplevt genom årens gång. Joakim börjar med att berätta om en riktigt pinsam händelse han var med om under tiden han gick på gymnasiet.

– Det var när jag gick första året på gymnasiet. Jag träffade en tjej som hette Ella. Vi var inte tillsammans men vi låg med varandra. Hon hade dock en mamma som hon var väldigt lik. Samma kroppsform, samma hårfärg samma längd på håret – you name it, berättar han.


– Hon hade köpt ett par elefantkalsonger till mig. Det är öron på sidorna och snoppen i mitten. Så jag skulle skoja med henne. Jag tog på mig kallingarna och gick in i rummet där hon stod framåtlutad över sängen.

"Visade sig vara hennes mamma"

Joakim berättar att det hela inte riktigt slutade som hon tänkt sig. Han hade nämligen tagit fel på person.

– Tjena gumman, är du redo för turbomusen, sa jag med ett megastånd. Och vad händer jo men det är ju hennes mamma som vänder sig om.

– Vi tittade på varandra i fem sekunder. Sedan sprang jag därifrån. Jag kan ju inte säga att jag var där många gånger efter det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .