Bettina Buchanan: "Den här personen hatar mig mest i Paradise Hotel"

När Bettina gjorde entré igen så var det inte alla som blev glada, en del hade till och med glömt bort att hon fanns.


I den här veckan är det Bettina Buchanan som gästar PH Eftersnackets studio och hon gjorde en minst sagt dramatisk entré i veckan när hon klev in på hotellet igen.

Deltagarna som redan befann sig på hotellet blev minst sagt chockade över att hon kom dit, en del hade glömt att hon fanns medan andra blev rädda för henne.

Och man kan säga att Bettina minst sagt rörde om i grytan, men vem var det hon inte kunde prata med efter hennes ankomst?

Hör svaret i klippet ovan.

Vill du se hela avsnittet av PH Eftersnacket kan du göra det här. Och vill du se alla tidigare avsnitt hittar du dem här.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

2 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

2 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

3 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

3 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.