1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Isabella Jedler: "Därför vill inte din partner byta relationsstatus på Facebook"

Bloggerskan Isabella Jedler berättar att hon själv valt att byta relationsstatus på Facebook då hon nu känner att hon hittat rätt.


Bloggerskan Isabella Jedler Forsman är en stor skönhetsprofil på sociala medier och har över 50 000 följare på Instagram. På sin välbesökta blogg delar hon med sig av sina bästa skönhetstips och låter läsarna följa med i hennes vardag.

Ett annat ämne hon mer än gärna diskuterar är relationer och förhållanden. Hon har tidigare skrivit ett par kontroversiella texter som blåst taket av kommentarsfälten, en av dem handlar (med glimten i ögat) om hur hon är som flickvän.

"Var beredd på att behöva ge ifrån dig alla lösenord till alla konton någonsin, inklusive "apple id" så jag också får dina sms och lösenordet till din Lunarstorm år 2002. Ha mobilen uppvänd. Vad finns det att dölja babe? Eventuellt en överraskning eller kommande giftemål men då borde du planera det bättre än att sms:a med någon i hemlighet", skrev hon i texten om hur hon är som partner.

Och nu går alltså Isabella ut med att hon faktiskt skaffat pojkvän, och då bytt relationsstatus. Men hon diskuterar det faktum att inte alla gör likadant.

"Har bytt relationsstatus"

Inlägget Isabella skriver handlar om fenomenet "relationsstatus på Facebook". Hon berättar att många i dag är rädda för att skrämma bort sin partner genom att skicka en "förhållandeförfrågan" men att hon anser det som helt rätt sak att göra om man är stolt över sin käraste.

"Vilket kul ämne detta är egentligen, status eller inte status. Spelar det roll? Jag vet inte. Men det är ju rätt trendigt att tycka att sånt är töntigt. Men om jag ska vara ärlig, så tror jag inte någon tycker det innerst inne. 90% av mina tjejkompisar tycker att jag är töntig som inte tycker det är något fel med det alls, men innerst inne, så tror jag bara att de tycker att det är töntigt för att de inte vill trampa någon kille på tårna"

"De vill nog inte själva vara den där krävande jobbiga flickvännen som skrämmer iväg killarna. För varför skulle kärlek vara töntigt egentligen? Varför skulle det vara töntigt att vara stolt över sin pojkvän/flickvän? Det är ju det coolaste i världen", skriver hon.

"Därför ändrade jag min"

Hon fortsätter med att berätta vad som fick henne själv att till slut ändra sin status på Facebook.

"Igår på festen fick jag frågan om jag träffade någon, varpå jag svarade ja, och en timma senare kom tre stycken grabbar fram, som påstod att jag ljög eftersom att "det stod singel på min Facebook" haha. Så bara för det så ändrade jag, inte för att det egentligen förändrar nånting, utan för att jag ville. Jag är ju stolt. Jag är nog en sån där töntig tjej som vill visa hela världen när jag hittat rätt" avslutar hon

Vill du läsa inlägget i sin helhet? Det kan du göra här.

Mer:

Isabella Jedler: "Dejtar vi ska jag ha lösenordet till alla dina konton".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...