Jockiboi om nya bebisplanerna: "Då kommer vi försöka få barn igen"

Joakim och Jonna Lundell har fått lägga bebisplanerna på is efter att Jonna fick cellförändringar, nu avslöjar de när de ska börja försöka igen.


Joakim "Jockiboi" Lundell och frun Jonna Lundell är Sveriges mest kända Youtubepar. Det är i kvällens avsnitt av "Jockiboi och Jonna" som sänds på Viafree klockan 20:00 som Joakim och Jonna berättar hur deras bebisplaner ser ut nu.

Jonna fick beskedet att hon hade cellförändringar på livmodertappen och fick operera bort en del, en video från operationen kan du se här. Efter operationen fick de rekommendationen att vänta minst sex månader med att försöka skaffa barn efter att cellförändringarna försvunnit säger de i serien "Jockiboi och Jonna".

Nu berättar de hur de ser på framtiden och att de båda fortfarande längtar väldigt mycket efter barn.

– Jag letar barnkläder och inredning till barnrum hela tiden, säger Jonna i programmet.

Hör allt om bebisplanerna och när Joakim hoppas att Jonna blir gravid i klippet ovan.

Se också vad som hände när Jockiboi och Jonna sökte upp de som de misstänkte vandaliserat deras bil och läs om när Jockiboi fick reda på sanningen om hur han föddes.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

3 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.