2016 var verkligen ett riktigt toppenår!
2016 var verkligen ett riktigt toppenår!

6 fantastiska klipp som visar att 2016 var det bästa året

2016 var året när vi lärde oss att man kan få orgasm av en sten, Robbie Williams var naken på Instagram, Zara Larsson ägde sönder MTV-galan och vi fick två små lillprinsar. Ett riktigt toppenår!


1. Vi lärde oss att man kan få orgasm av att sitta på en sten

Mathias gjorde kaos på nätet när han berättade om hur han ofta blev kåt på träd och buskar. Klippet där han har det riktigt trevligt med en sten i skogen blev en instant klassiker.

– Det är härligt att man kan få stånd av en blomma, sa Mathias i programmet Outsiders.

2. En otroligt värdig och ödmjuk vinnare

Efter en dramatisk säsong stod till slut Alex D'Rosso och Anna Bohman som vinnare i Paradise Hotel. Nyheter24 har under hela hösten haft det populära Eftersnacket där vi träffat både nya och gamla Paradise Hotel-deltagare. Efter finalprogrammet kom Bettina Buchanan, Johan Kervall och Alex förbi studion.

Alex berättade då hur han skulle använda prispengarna och det är faktiskt riktigt fint!

3. Kunglig yra!

Den 2:e mars får Sverige en ny prins. Lille Oscar gör entré och Nyheter24 sänder live från Prins Daniels pressträff på Karolinska sjukhuset. Han berättar att Prinsessan Victoria mår bra och den lille prinsen är 52 centimeter.

19:e april är det dags igen, den här gången är det Prins Carl Philip och Sofia som får sitt första barn. Nyheter24 sände live när en glad prins berättade om prins Alexander.

4. Zlatan spelade in FET reklamrulle

En annan kunglighet, Zlatan, ställde upp i en reklamfilm i maj som gav oss rysningar! I filmen fick vi följa med Zlatan genom Paris och hela vägen till Rosengård. Riktigt mäktigt!

5. Zara Larsson ägde hela världen

På MTV Music Awards i Rotterdam i början av november vann Zara Larsson dubbla priser, bland annat för Årets nykomling. Hon blev så glad att hon började sjunga för Nyheter24!

6. Robbie Williams var naken på Instagram

I juli kom plötsligt videoklippet som en hel värld väntat på, Robbie Williams hade kastat kläderna och hans fru Ayda Field passade på med kameran. Just där, just då, ville alla att Robbie skulle tappa kakan…

Nu ska det bli roligt att se hur 2017 ska toppa superåret 2016!

Det finns vissa som tycker att 2016 var ett riktigt dåligt år. Här är 6 klipp som bevisar att de faktiskt har rätt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Låttexter har blivit mer banala

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .