- Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det här är de bästa ställningarna för en het snabbis

Vill du också hinna med en snabbis i julstöket? Då ska du göra såhär.


Timslångt tantrasex i all ära men det är nog få grejer som slår en klassisk snabbis.

Tidningen Men's Health har nu sammanställt en lista över de sexställningar som gör att bägge parterna kommer fortare än någon hinner säga "pepparkaka".

Sexterapisten Ian Kerner har skrivit boken "She Comes First: The Thinking Man's Guide to Pleasuring a Woman" och i Men's Health ger han nu sina bästa tips.

1. Doggy style
14 000 män och kvinnor tillfrågades när forskare på universitet i Kentucky undersökte vilka sexställningar som leder till att bägge kommer snabbast. Enligt Kerner så ger den här ställningen mycket friktion och djupare penetration för mannen. Kvinnan får direkt stimulans av sin G-punkt. Det är även enkelt för henne att använda en vibrator på sig själv i den här ställningen.

2. Stå och leverera
Den här ställningen gör att kvinnans vagina tightas till för extra friktion. Det går också att nå kvinnans klitoris för lite extra tryck så att säga. Dessutom kan ni behålla några kläder på er ifall ni verkligen har bråttom.

Så gör du: Bägge står upp och kvinnan böjer sig fram från midjan. Killen tar sedan tjejen bakifrån.

3. Skeden
Den perfekta mysiga ställningen efter en slitsam dag i city. Passar verkligen latmaskar men funkar väldigt bra eftersom det är mycket fysisk kontakt.

4. Cowgirl
Enligt Kerner är ställningen där tjejen rider killen – en så kallad cowgirl – den ställning som får tjejer att komma snabbast. Eftersom killen har full koll på tjejens kropp och en nice utsikt så lär det gå rätt fort för honom också. Som bonus kan killen använda sina fingrar eller en vibrator för att stimulera hennes klitoris lite extra.

5 utmärkta sexställningar för dig med mikropenis.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!