Kim har just kommit tillbaka till sociala medier efter ett uppehåll.
Kim har just kommit tillbaka till sociala medier efter ett uppehåll. - Foto: TT

Kim Kardashian om konsekvensen efter rånet: "Har fått utslag i ansiktet"

Kim Kardashian har tidigare pratat om den kroniska hudsjukdomen, men nu avslöjar hon att det blivit värre efter det traumatiska rånet i Paris.


Kim Kardashian har tidigare berättat om och visat upp de torra hudpartier hon har på grund av den kroniska hudsjukdomen psoriasis, skriver Daily Mail.

Nu avslöjar stjärnan dessutom att hennes tillstånd förvärrats. På Twitter skriver hon att hon nu fått utslag även i ansiktet.

Psoriasis kan förvärras av yttre faktorer så som stress. Något Kim haft mycket av den senaste tiden. Först var hon med om ett otroligt traumatiskt rån i Paris i oktober där hon förlorade smycken till ett värde av tio miljoner dollar.

Sedan, när hon tog en time out från rampljuset, bröt maken Kanye West ihop och behövde ligga inlagd på sjukhus i nio dagar. Anledningen till kollapsen sägs vara utmattning.

Kim har aldrig dolt hudsjukdomen och har både visat och pratat om den i realityserien "Keeping up with the Kardashians".

För att motverka utbrott håller sig Kim till en strikt diet som minskar risken. Hon smörjer även in de torra områdena med kortisonsalva varje kväll, och om det är riktigt illa får hon även kortisoninjektioner, skriver Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
Ran
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du psoriasis?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Sofia Jannok kan få novellpris

En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

2 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.