1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Jockiboi svarar efter broderns hot: "Därför bröt jag med mina bröder"

Bråket mellan Jockiboi och hans bror Christofer har under de senaste dygnen eskalerat ordentligt. Nu svarar Jockiboi med ett Instagraminlägg.


Youtubestjärnan Joakim "Jockiboi" Berg har hamnat i en ordentlig dispyt med sin bror Christofer.

Christofer och den andra brodern Jakob har tidigare varit i blåsväder över flera rasistiska uttalanden. I en video på honom och frun Jonna Lundells Youtubekanal förklarar paret nu varför de tar avstånd från bröderna.

I en ny videon berättar Jockiboi att han mobbats och psykiskt misshandlats av Christofer under hela sitt liv. Paret berättar också att de inte vill förknippas med honom eftersom de säger att han tar droger.

Christofer i sin tur svarar med att säga att han under måndagen planerar att släppa en video där "han tänker avslöja allt" om Jockiboi.

"Jag tänker inte bråka mer"

I ett instagraminlägg har nu Jockiboi svarat att han inte vill bråka med utan framöver kommer att ignorera sina bröder. Han berättar att han brutit upp med sina bröder av en anledning och att han i stället för att argumentera tänker släppa en bok.

– Jag vet att mina bröder nu fortsätter bråka offentligt och sprida skit, men jag ber er alla ignorera det. Vi släpper detta nu oavsett vad dom sprider för lögner och förtal emot mig- Jag tänker inte bråka mer.

– Jag bröt med mina bröder, inte dom med mig. Alla mina papper från socialen och allt kommer släppas i en bok och där kommer hela sanningen så finns ingen anledning att sitta och kasta skit fram och tillbaka mer nu, skriver han.

Läs hela inlägget här:


Vill du läsa mer om bråket så har Nyheter24 tidigare skrivit om Christofers svar på droganklagelserna i videon och även om att Jockiboi riskerar att dömas för förtal om Christofer polisanmäler.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.